RX838

Produs nou

Acid hialuronic complex 30 capsule Solgar

Lei 232.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 220,4 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 208,8 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Acid hialuronic complex 30 capsule Solgar

Formulă unică/ pe bază de vitamina C și Colagen BioCell II patentat cu absorbție ridicată. Colagenul BioCell II furnizează organismului elemente prețioase/ deoarece conține 750 mg de colagen hidrolizat de tipul II/ 120 mg acid hialuronic și 240 mg suflat de condroitină cu biodisponibilitate ridicată.

Componentele sale protejează organismul împotriva deshidratării interne/ contribuind la o hidratare mai ridicată/ la elasticitatea și catifelarea pielii/ acționând în sensul prevenirii îmbătrânirii pielii și a organismului în general.

Extract de colagen II BioCell ® 1200 mg/ ce asigură:

Colagen hidrolizat de tip II 750 mg/

Sulfat de condroitină 240 mg/

Acid hialuronic 120 mg/

Vitamina C (sub formă de ascorbat de calciu) 100 mg.

Aleg SOLGAR deoarece: Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

- Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

- Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

- Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

- Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

- Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

- Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

- Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

- Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

- Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

- Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Cod: RX838

Brand: SOLGAR

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Acid hialuronic complex 30 capsule Solgar

Acid hialuronic complex 30 capsule Solgar

30 other products in the same category: