RX845

Produs nou

L-Cysteine (L-cisteina) 500mg 30 capsule vegetale Solgar

Lei 73.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 69,4 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 65,7 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

L-Cysteine (L-cisteina) 500mg 30 capsule vegetale Solgar

L-cisteina este un aminoacid cu conținut de sulf, având proprietăți antioxidante.
Este importantă pentru sintetizarea cheratinei, o proteină întâlnită în piele, păr și unghii; de asemenea, joacă un rol în metabolismul energiei și în sintetizarea acizilor grași.

Pentru o mai bună absorbție, se recomandă administrarea împreună cu vitamina C.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Mod de utilizare: Se administrează ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsulă vegetală pe zi cu suc sau apă, între mese, sau conform recomandării medicului sau farmacistului. 

Fiecare capsulă vegetală asigură: L-cisteină (sub formă de HCL) (în formă liberă) 500mg

Ingrediente / capsulă: clorhidrat de L-cisteina anhidra (în formă liberă) 500mg, capsulă (hidroxipropilmetilceluloză), agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu de origine vegetală, dioxid de siliciu), agent de încărcare (celuloză microcristalină).

Nu conține zaharuri, sare, amidon,porumb, drojdie, grâu, soia, gluten, produse lactate, conservanți, arome sau coloranți artificiali.

Aleg SOLGAR deoarece: Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

- Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

- Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

- Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

- Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

- Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

- Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

- Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

- Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

- Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

- Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Cod: RX845

Brand: SOLGAR

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

L-Cysteine (L-cisteina) 500mg 30 capsule vegetale Solgar

L-Cysteine (L-cisteina) 500mg 30 capsule vegetale Solgar

27 other products in the same category: