RX848

Produs nou

L-Gluthatione (Aminoacid L-glutation redus) 50mg 30 capsule vegetale Solgar

Lei 77.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 73,2 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 69,3 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

L-Gluthatione (Aminoacid L-glutation redus) 50mg 30 capsule vegetale Solgar

L-glutationul este o peptida naturala purtatoare de sulf formata prin legarea a trei aminoacizi: acid glutamic, cisteina si glicina. Actioneaza ca un antioxidant, implicat in procesul de detoxifiere a ficatului, cat si in transportarea aminoacizilor de-a lungul membranelor celulare.

Sub forma de capsule vegetale, usor de administrat.

Nu contine zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, grau, soia, gluten, lactoza, conservanti, arome sau coloranti artificiali.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Fiecare capsula vegetala asigura: L-glutation (redus) 50mg

Ingrediente / capsula: celuloza microcristalina (agent de ingrosare), hidroxipro-pilmetilceluloza (membrana vegetala a capsulei), L-glutation 50 mg, stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant). L-glutationul este un tripeptid natural sintetizat din L-cisteina, L-glutamina si glicina.

Administrati ca supliment alimentar pentru adulti, o (1) capsula vegetala pe zi cu suc sau apa, intre mese. Nu utilizati decat dupa consultarea medicului daca sunteti gravida, alaptati, luati medicatie sau suferiti de o afectiune medicala. Intrerupeti administrarea si consultati medicul in cazul aparitiei oricarei reactii adverse.

Aleg SOLGAR deoarece: Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

- Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

- Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

- Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

- Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

- Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

- Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

- Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

- Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

- Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

- Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Cod: RX848

Brand: SOLGAR

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

L-Gluthatione (Aminoacid L-glutation redus) 50mg 30 capsule vegetale Solgar

L-Gluthatione (Aminoacid L-glutation redus) 50mg 30 capsule vegetale Solgar

27 other products in the same category: