RX861

Produs nou

Milk Thistle Herb Extract 60 cps (Extract din planta de Silimarina) Solgar

Lei 136.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 129,2 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 122,4 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Milk Thistle Herb Extract 60 cps (Extract din planta de Silimarina) Solgar

Silimarina este utilizată în mod tradițional pentru proprietățile sale antioxidante și detoxifiante, ce ajută la optimizarea sănătății și bunăstării.

Conține o gamă largă de flavonoide, quercetină și b-sitosterol.

Numeroase studii științifice din prezent reliefează abilitatea Silimarinei de a contribui la menținerea sănătății funcției ficatului, prin susținerea structurii membranei externe a celulelor hepatice.

Mod de administrare: ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsulă vegetală pe zi, preferabil în timpul mesei

Fiecare capsulă vegetală asigură: Extract standardizat de Silimarină (partea supraterană a plantei și semințe) (total flavonoide inclusiv silimarină 140 mg [80%]) 175 mg

Pudră de Silimarină neprelucrată (partea supraterană a plantei) 300 mg

Ingrediente / capsulă: pudră de silimarină neprelucrată 300 mg, pudră din semințe de silimarină standardizată (total flavonoide inclusiv silimarină 140 mg [80%]) sub formă de pudră 175 mg, hidroxipropilmetilceluloză (membrana capsulei vegetale), stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant), celuloză microcristalină (agent de îngroșare), complex antioxidant (PhytO2 XTM: amestec special de antioxidanți cu betacaroten și acid ascorbic, scopul acestuia fiind de a menține prospețimea ingredientelor).

Nu conține zaharuri, sare, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten sau lactoză, conservanți, arome sau coloranți artificiali. Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Contraindicatii: Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs. 

Aleg SOLGAR deoarece: Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

- Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

- Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

- Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

- Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

- Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

- Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

- Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

- Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

- Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

- Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Cod: RX861

Brand: SOLGAR

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Milk Thistle Herb Extract 60 cps (Extract din planta de Silimarina) Solgar

Milk Thistle Herb Extract 60 cps (Extract din planta de Silimarina) Solgar

30 other products in the same category: