RX865

Produs nou

Neuro-Nutrients 30 capsule Vegetale Solgar

Lei 102.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 97,4 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 92,3 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Neuro-Nutrients 30 capsule Vegetale Solgar

Solgar® Neuro-Nutrients este o combinatie unica de Vitamine, Aminoacizi si Extract din frunza de Ginkgo Biloba. Aceasta formula specializata a fost create pentru sanatatea creierului si a functiilor neurologice, ingredientele sale ajutand la echilibrarea starii de spirit, sustinand abilitatea de concentrare, claritatea si acuitatea mentala.

Beneficii

- ofera nutrienti necesari bunei functionari a creierului

- imbunatateste functiile cognitive si psihologice

- util in cazul pacientilor ce sufera de disfunctii neurologice (ex. Alzheimer – stadiu incipient).

- ideal pentru persoanele a caror stil de viata implica activitati intelectuale solicitante sau care sufera de extenuare cauzata de stress

- capsule vegetale usor de asimilat

Nu contine zahar, sare sau amidon. grau, gluten, lactoza, drojdie, conservanti, indulcitori, arome sau coloranti artificiali. 

Poate fi consumat de vegani.

Ingrediente: L-Penilalanina (in forma libera) 167mg, L-Tirozina (in forma libera) 167mg, L-Glutamina 167mg, Vitamin C (sub forma de ascorbat de calciu) 100mg, Colina (sub forma de bitartrat) 41mg,  Lecitina din soia 33mg, Tiamina (vitamina B1, sub forma de monotritat de tiamina) 5mg, extractu standardizat din Frunza de Ginkgo Biloba (sub forma de pulbere) 7mg, Niacina (vitamina B3, sub forma de nicotinamida, acid nicotinic) 5 mg NE, Riboflavina (vitamina B2) 5mg, Vitamina B6 (sub forma de piridoxal 5 fosfat) 2,5mg, capsula veteala: hidroxipropilmetil celuloza, stearat de magneziu vegetal.

Mod de administrare: adulti - 1-2 capsule vegetale/zi.

Precautii: Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs.

Aleg SOLGAR deoarece: Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

- Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

- Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

- Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

- Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

- Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

- Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

- Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

- Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

- Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

- Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Cod: RX865

Brand: SOLGAR

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Neuro-Nutrients 30 capsule Vegetale Solgar

Neuro-Nutrients 30 capsule Vegetale Solgar

30 other products in the same category: