RX873

Produs nou

Psyllium Husks Fibre 500mg 200 capsule vegetale Solgar

Lei 113.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 107,8 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 108,2 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Psyllium Husks Fibre 500mg 200 capsule vegetale Solgar

Psylliumul contribuie în mod natural la curățarea intestinelor, fără a le irita, deoarece își mărește volumul în contact cu apa și reduce duritatea scaunului. Poate spori senzația de sațietate și reduce pofta de mâncare.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Mod de administrare: ca supliment alimentar pentru adulți, una sau două (2) capsule vegetale pe zi cu un pahar mare de apă preferabil in timpul mesei. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Două (2) capsule vegetale asigură:

Pulbere de fibre din coji de Psyllium (Pantago ovata) 1000mg, capsulă (hidroxipropilmetilceluloză), agent antiaglomerant (stearat de magneziu vegetal).

Ingrediente / capsulă vegetală: Pulbere de fibre din coji de Psyllium (Pantago ovata) 500mg, capsulă (hidroxipropilmetilceluloză), agent antiaglomerant (stearat de magneziu vegetal).

Nu conține drojdie, grâu, soia, gluten, lactate, conservanți, îndulcitori arome sau coloranți artificiali.

Contraindicatii: Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs. 

Aleg SOLGAR deoarece: Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

- Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

- Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

- Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

- Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

- Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

- Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

- Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

- Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

- Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

- Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Cod: RX873

Brand: SOLGAR

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Psyllium Husks Fibre 500mg 200 capsule vegetale Solgar

Psyllium Husks Fibre 500mg 200 capsule vegetale Solgar

30 other products in the same category: