RX877

Produs nou

Red Yeast Rice (Orez rosu fermentat) 60 capsule vegetale Solgar

Lei 134.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 127,3 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 120,6 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Red Yeast Rice (Orez rosu fermentat) 60 capsule vegetale Solgar

Orezul roșu fermentat face parte din dieta chinezească tradițională de secole și este un produs secundar al fermentației orezului preparat, în combinație cu drojdia Monascus purpureus.

Extractul de orez roșu fermentat poate contribui, în mod eficient, la reducerea colesterolului, îmbunătățirea circulației sângelui și a sănătății cardiovasculare. Se recomandă asocierea orezului roșu fermentat cu suplimente pe bază de CoQ10 pentru a reduce potențialele efecte secundare asupra energiei musculare.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Mod de administrare: ca supliment alimentar pentru adulți, 1 capsula vegetala pe zi, în timpul mesei.

Cantitate per capsulă: Pudră de orez roșu fermentat (Monascus purpureus) 600 mg

Ingrediente/capsulă: pudră de orez roșu organic fermentat [conține soia] (Monascus purpureus) 600 mg, celuloză microcristalină (agent de îngroșare), hidroxipropilmetilceluloză (membrana capsulei vegetale), agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu vegetall, dioxid de siliciu).

Aleg SOLGAR deoarece: Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

- Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

- Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

- Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

- Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

- Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

- Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

- Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

- Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

- Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

- Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Cod: RX877

Brand: SOLGAR

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Red Yeast Rice (Orez rosu fermentat) 60 capsule vegetale Solgar

Red Yeast Rice (Orez rosu fermentat) 60 capsule vegetale Solgar

30 other products in the same category: