RX883

Produs nou

Korean Ginseng Root Extract (Ginseng coreean) capsule vegetale Solgar

Lei 171.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 162,5 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 153,9 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Korean Ginseng Root Extract (Ginseng coreean) capsule vegetale Solgar

Extract din rădăcină de ginseng coreean / Korean Ginseng Root Extract 60 veg. caps.

Ginsengul coreean conține în mod natural substanțe benefice precum ginsenozidele și flavonoidele, care reprezintă factori bioactivi, ce joacă un rol în menținerea nivelului de sănătate.

Recunoscută și ca o plantă ce susține sistemul imunitar, Ginsengul coreean are abilitatea unică de a revitaliza și regenera întregul corp, pentru a vă ajuta să utilizați în mod optim energia naturală.

Poate fi util de asemenea în cazul stresului și oboselii cronice.

Ginsengul coreean este renumit în lume pentru abilitatea sa de a susține performanța fizică.

Mod de administrare: ca supliment alimentar pentru adulți, una (1) capsula vegetala pe zi, preferabil în timpul mesei.

Fiecare capsulă vegetală asigură: Extract pudră standardizat din rădăcină de Ginseng coreean (panax) (20 mg [8%] ginsenozide) 250 mg
Pudră din rădăcină neprelucrată de Ginseng coreean 200 mg

Ingrediente / capsulă: Extract pudră standardizat din rădăcină de Ginseng coreean (Panax ginseng) (20 mg [8%] ginsenozide) 250 mg, Pudră din rădăcină neprelucrată de Ginseng coreean (Panax ginseng) 200 mg, hidroxipropilmetilceluloză (membrana capsulei vegetale), celuloză microcristalină (agent de îngroșare), stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant), complex de antioxidanți PhytOxy2 utilizat pentru a menține potența ingredientelor standardizate (beta caroten, acid ascorbic).

Nu conține zaharuri, sare, drojdie, grâu, soia, gluten sau lactoză, conservanți, arome sau coloranți artificiali.

Aleg SOLGAR deoarece: Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

- Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

- Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

- Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

- Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

- Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

- Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

- Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

- Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

- Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

- Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Cod: RX883

Brand: SOLGAR

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Korean Ginseng Root Extract (Ginseng coreean) capsule vegetale Solgar

Korean Ginseng Root Extract (Ginseng coreean) capsule vegetale Solgar

30 other products in the same category: