RX884

Produs nou

Skin Nails And Hair Formula (Formula pt piele, unghii si par) 60 tablete Solgar

Lei 80.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 76 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 72 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Skin Nails And Hair Formula (Formula pt piele, unghii si par) 60 tablete Solgar

Formulă avansată nutrițională creată pentru a contribui la sănătatea și frumusețea părului, pielii și unghiilor. Asigură substanțe nutritive esențiale pentru biosinteza colagenului și a cheratinei, cum ar fi: sulful organic (MSM), vitamina C, L-prolină, L-lizină, alge roșii corallioides, citrat, zinc și cupru.

Ingrediente:
- MSM (metilsulfonilmetan) 500 mg;
- celuloza microcristalina (agent de ingrosare);
- dioxid de siliciu
- stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant);
- pudra de alge rosii (Lithotamnium calcareum) 75mg;
- acid l-ascorbic (vitamina C) 60mg (75% VNR);
- clorhidrat de l-lizina 25mg;
- L-prolina 25mg;
- zinc (citrat) 7.5 ing (75%VNR);
- guma de celuloza;
- hdroxipropilmetilceluloza;
- glicerina vegetala (agent de glazurare);
- 1mg cupru (bisglicenat) (100%VNR).

MSM (metilsulfonilmetan) este o sursă de sulf dedicată, sulful fiind al patrulea mineral din componenţa organismului uman care îndeplineşte un rol esenţial în procesele de creştere şi regenerare.
Cum ştim dacă organismul nostru are nevoie de el?
- acneea, artrita, părul despicat sau unghiile crăpate pot fi semne că este cazul să refacem nivelul de sulf din organism; 
- dacă există probleme gastrointestinale, disfunctii imunologice, accidentări musculare persistente sau inflamaţii repetate ale plămânilor;
- pierderea memoriei, iritaţiile, cicatricile sau vindecarea înceată a rănilor intră pe aceeaşi listă.
Suplimentul de sulf este recomandat tuturor celor care suferă de artrită, sau degradări frecvente ale unghiilor și părului.
MSM-ul este util şi pentru detoxificarea si energizarea organismului deoarece elimină micotoxinele cauzate de bacteriile de putrefacţie din colon şi alte toxine intrate in organism din mediul înconjurător.
Pudra de alge rosii (Lithotamnium calcareum), algă calcaroasă, asigură varietăţi nemaiîntâlnite de minerale şi oligoelemente: între 32 şi 70 de elemente chimice diferite, într-o singură plantă.
Alga calcaroasă conţine:
* Fier - este esenţial pentru oxigenarea celulară, susţine funcţiile creierului şi ne asigură energia. Un singur gram dintr-o asemenea algă de calitate superioară conţine aproximativ 20% din necesarul de fier pentru o zi.
* Calciu - alcătuieşte structura de rezistenţă a corpului uman, asigurând în acelaşi timp transmiterea impulsurilor nervoase, reglarea glicemiei, a metabolismului pe ansamblu. Alga calcaroasă este constituită în proporţie de 32% din calciu.
* Magneziu - este esenţial pentru somn, pentru menţinerea echilibrului psihic, pentru sănătatea oaselor şi a dinţilor.
* Mangan - deşi prezent în mici cantităţi în organismul uman, la fel ca şi în această algă, el este vital pentru echilibrul hormonal, pentru funcţia de procreare, pentru asimilarea altor minerale.
* Fosfor - este unul dintre elementele-cheie pentru sănătatea oaselor, a sistemului nervos, precum şi pentru metabolismul grăsimilor.
* Seleniu - are un puternic efect antioxidant, asigurând buna funcţionare a sistemului imunitar.
Totuşi, dincolo de fenomenalul său conţinut de minerale, cea mai interesantă şi totodată cea mai enigmatică parte a algei sunt substanţele organice pe care le conţine. Acestea sunt extrem de valoroase în terapie.
De exemplu, pigmentul roşu care acoperă corpul algei, deşi este în cantităţi infime, îi asigură acesteia proprietăţi antitumorale, antioxidante şi imunostimulente.
Pudra de algă calcaroasă (Lithotamnium calcareum), în cantități special dozate, este folosită ca atare în tratamentele interne pentru: reumatism, menopauză şi osteoporoză, sarcină şi lactaţie, anemie, lipsă de calciu, performanţe intelectuale, cură de slăbire şi de detoxifiere. 

Acid stearic vegetal - este un produs vegetal ce se folosește în industria farmaceutică pentru prepararea de unturi vegetale, creșterea vâscozității și stabilității la emulsii.
Stearatul de magneziu, denumit și sare de magneziu, este o substanță albă, pudră care devine solidă la temperatura camerei. Nu este solubil în apă, și este în general considerat sigur pentru consumul uman. Acesta este folosit ca antiaderent în fabricarea tabletelor medicale, capsulelor și pudrelor.
Clorhidrat de l-lizina - este un aminoacid esențial pentru organism. Contribuie la prevenirea și tratamentul osteoporozei pentru că ajută organismul să absoarbă calciul; împreună cu vitamina C ajută la vindecarea arteriosclerozei și pot curăța vasele de colesterol; ajută în condiții medicale ce implică pierderea de proteine.
Lizina, aminoacid esențial pe care corpul nu îl poate produce singur, vă ajută să scăpați de erupțiile herpetice dureroase și inestetice.
L-Prolina este un aminoacid, unul dintre cei douazeci de aminoacizi codificati in ADN. Sunt aminoacizi esentiali, ceea ce inseamna ca acestea sunt componente care nu pot fi produse de organism si prin urmare, trebuie sa fie obtinute din dieta sau din suplimente alimentare. Este un precursor al colagenului, important in vindecarea ranilor, formarea cartilajelor, sprijinirea articulatiilor si a muschiilor, respectiv incetinirea procesului de imbatranire prin reducerea ridurilor, esential pentru o piele sanatoasa si crearea tesuturilor conjunctive.
Hdroxipropilmetilceluloza - este un lubricant utilizat în industria farmaceutică pentru a face pilule mai ușor de înghițit.

Două (2) tablete asigură:
- MSM (metilsulfonilmetan) 1000 mg;
- Alge roșii (pudră de L. corallioides) 150 mg;
- Vitamina C (sub formă de acid L-ascorbic) 120 mg;
- L-lizină (sub formă de L-lizină HCl) 50 mg;
- L-prolină 50 mg Zinc (sub formă de citrat) 15 mg;
- Cupru (sub formă de bisglicinat) 2000 µg.

Ingrediente / comprimat filmat: MSM (metilsulfonilmetan) 500 mg; celuloză microcristalină (agent de îngroșare); dioxid de siliciu, acid stearic vegetal, stearat de magneziu vegetal (agenți antiaglomeranți); pudră de alge roșii (Lithothamnium calcareum) 75mg; acid L-ascorbic 60 mg (vitamina C) (75% VNR); clorhidrat de L-lizină 25mg, L-prolină 25 mg, Zinc (citrat) 7,5 mg (75% VNR), gumă de celuloză; hidroxipropilmetilceluloză, glicerină vegetală (agenți de glazurare); 1mg cupru (bisglicinat) (100% VNR).

Nu conține zaharuri, sare, drojdie, grâu, soia, gluten sau lactoză, conservanți, arome sau coloranți artificiali. Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic.

Mod de administrare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, intre una (1) si două (2) tablete pe zi, preferabil în timpul mesei.

Contraindicatii: Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs. 

Aleg SOLGAR deoarece: Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

- Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

- Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

- Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

- Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

- Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

- Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

- Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

- Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

- Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

- Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Cod: RX884

Brand: SOLGAR

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Skin Nails And Hair Formula (Formula pt piele, unghii si par) 60 tablete Solgar

Skin Nails And Hair Formula (Formula pt piele, unghii si par) 60 tablete Solgar

30 other products in the same category: