RX885

Produs nou

Spirulina 750mg 80 tablete Solgar

Lei 119.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 113,1 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 107,1 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Spirulina 750mg 80 tablete Solgar

Spirulina este o plantă microscopică formată în mod direct de interacțiunea dintre soare și apă (fotosinteză). Reprezintă un aliment organic cu o concentrație ridicată și o gamă variată de substanțe nutritive importante. Previne deteriorarea musculaturii, crescând nivelul de sațietate atunci când este consumată înainte de masă.

Mod de administrare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, doua (2) pana la patru (4) tablete pe zi, preferabil în timpul mesei.

Patru (4) tablete asigură: Spirulina (Arthrospira platensis) 3000 mg

Ingrediente / tabletă: 750 mg spirulină (Arthrospira platensis); gumă de celuloză; agenți de îngroșare: gumă guar, manitol, acid citric; agenți anti-aglomeranți: acid stearic vegetal, dioxid de siliciu, stearat de magneziu vegetal. Nu conține drojdie, grâu, soia, gluten, lactoză, conservanți, arome sau coloranți artificiali.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni. Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic.

Contraindicatii: Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs. 

Aleg SOLGAR deoarece: Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

- Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

- Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

- Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

- Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

- Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

- Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

- Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

- Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

- Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

- Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Cod: RX885

Brand: SOLGAR

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Spirulina 750mg 80 tablete Solgar

Spirulina 750mg 80 tablete Solgar

30 other products in the same category: