RX886

Produs nou

Sweetest Dreams (L-teanina si melatonina) 30 capsule Solgar

Lei 92.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 87,2 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 82,2 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Sweetest Dreams (L-teanina si melatonina) 30 capsule Solgar

O combinație de L-teanina si melatonina pentru instaurarea unei stări de calm și facilitarea unui somn profund. Aceasta este o opțiune deosebit de eficientă pentru cei ce se confruntă cu insomnii ocazionale, cu diferența de fus orar sau cei ce doresc să beneficieze de un somn profund, de calitate.

Melatonina susține ritmurile circadiene normale, în timp ce L-teanina facilitează producția de unde alfa ale creierului, contribuind astfel la stabilitatea emoțională și la atenuarea senzației de extenuare.

Compozitie
L-teanină (Suntheanine®) 100 mg
Melatonină (sub formă de N-Acetyl-5-metoxitriptamină) 3 mg

Mod de administrare: numai pentru adulti 1 capsula vegetala pe zi preferabil in timpul mesei.  A nu se depasi doza recomandata penru consumul zilnic.  Efectul benefic se obtine in conditiile consumului unei doza de minim 0.5mg administrate inainte de culcare, in prima zi de calatorie si in urmatoarele cateva zile dupa sosirea la destinatie, respectiv in conditiile unui consuma de 1mg melatonina inainte de culcare. 

Ingrediente / capsulă: L-teanină (Suntheanine®) 100 mg; celuloză microcristalină (agent de încărcare); hidroxipro-pilmetilceluloză (membrana capsulei vegetale); acid stearic vegetal, dioxid de siliciu, stearat de magneziu vegetal (agenți antiaglomeranți), melatonină (sub formă de N-acetil-5-metoxitriptamină) 3 mg, gumă celuloză (agent de îngroșare).

Nu conține zaharuri, sare, drojdie, grâu, soia, gluten sau lactoză, conservanți, arome sau coloranți artificiali. Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Contraindicat in caz de afectiuni imunitare actuale sau in antecedenta, afectiuni hepatice, diabet, Acident vascular cerebral. A se administra cu prudenta in caz de tulburari hormonale, hepatice, renale, cerebrale sau hipertensiune arteriala. Poate interactiona cu imunosupresoare, corticosteroizi, sedative hipnotice, hipotensive. Nu se recomanda consumul de alcool, manevrarea utilajelor sau conducerea autovehiculelor pe perioada administrarii produsului. Limitati utilizarea la doua luni cu o pauza de o saptamana. Produsul nu este destinat persoanelor cu varsta sub 18 ani.

Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs. 

Aleg SOLGAR deoarece: Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

- Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

- Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

- Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

- Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

- Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

- Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

- Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

- Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

- Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

- Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Cod: RX886

Brand: SOLGAR

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Sweetest Dreams (L-teanina si melatonina) 30 capsule Solgar

Sweetest Dreams (L-teanina si melatonina) 30 capsule Solgar

13 other products in the same category: