RX892

Produs nou

Ultimate Bone Support 120 tablete Solgar

Lei 158.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 150,6 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 142,7 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Ultimate Bone Support 120 tablete Solgar

Complex avansat de calciu cu vitaminele D3, K2, zinc și bor

Formulă avansată pentru întărirea și susținerea oaselor. Mineralele zinc, cupru, mangan și bor, sunt preparate conform procesului Albion, unicul proces patentat pentru minerale chelate din lume. Este utilă în cazul persoanelor ce suferă de osteoporoză sau fracturi.

Mod de administrare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, 1 tableta pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.

1 tableta asigură:Calciu (sub formă de acid malic dicalcic, citrat, bisglicinat)250mg-%VNR 125, Magneziu (sub formă de acid malic dimagnezic, citrat, bisglicinat†) 125mg**-%VNR133, Vitamina K2 (sub formă de menaquinonă-7) (conține lapte și soia) 16.25μg-%VNR 87, Bor (sub formă de acid citric, acid boric) 0.5mg, Zinc (sub formă de bisglicinat) 1.25mg-%VNR 50, Mangan (sub formă de bisglicinat) 0.5mg-%VNR 100, Cupru (sub formă de bisglicinat) 0.125 mg-%VNR 50, Vitamina D3 6.25mg-%VNR 500

Ingrediente: O (1) tabletă conține: Calciu (citrat malat de calciu, citrat, bisglicinat), agenți de îngroșare (celuloză microcristalină, dextrina), Magneziu (citrat malat de magneziu, citrat, bisglicinat, oxid), gumă de celuloză, agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu vegetal, acid stearic vegetal, dioxid de siliciu), agent de glazurare (hidroxipropil-metilceluloză, glicerină vegetală), Vitamina K2 (menachinonă-7), Zinc (bisglicinat), Mangan (bisglicinat), Cupru (bisglicinat), Bor (acid boric), Vitamina D3 (colecalciferol). Conține urme de soia și lapte. Nu conține zahar, amidon, drojdie, gluten, grâu, conservanți, arome artificiale sau culori.

Contraindicatii: Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs. 

Aleg SOLGAR deoarece: Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

- Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

- Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

- Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

- Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

- Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

- Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

- Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

- Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

- Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

- Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Cod: RX892

Brand: SOLGAR

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Ultimate Bone Support 120 tablete Solgar

Ultimate Bone Support 120 tablete Solgar

30 other products in the same category: