RX893

Produs nou

Uva Ursi & Juniper Formula (Strugurii ursului si ienupar) 100 capsule vegetale Solgar

Lei 106.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 101,2 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 95,9 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Uva Ursi & Juniper Formula (Strugurii ursului si ienupar) 100 capsule vegetale Solgar

Această formulă conține plante ce pot ajuta în cazul infecțiilor de tract urinar. Aceste plante au proprietăți antimicrobiene și efecte diuretice, fiind de regulă administrate pentru a susține vezica și rinichii.

Mod de administrare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, una (1) până la trei (3) capsule vegetale pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.

Fiecare capsulă vegetală asigură: Extract de Buchu (4:1) [frunze] (Barosma betulina) 150 mg, Extract de ienupăr (2:1) [fruct] (Juniperus communis) 150 mg, Extract de Strugurii ursului (3:1) [frunze] (Arctosaphylos uva ursi) 150 mg, Extract de Drăcilă (4:1) [scoarță] (Berberidis cortex) 25 mg, Extract din frunze de pătrunjel (4:1) 25 mg.

Ingrediente / capsulă vegetală: agenți de încărcare (maltodextrină ,celuloză microcristalină), capsulă (hidroxipropilmetilceluloză), {Extract de Buchu (4:1) [frunze] (Agathosma betulina) 150 mg, Extract de ienupăr (2:1) [fruct] (Juniperus communis) 150 mg, Extract de Strugurii ursului (3:1) [frunze] (Arctosaphylos uva-ursi) 150 mg, Extract de Drăcilă (4:1) [scoarță] (Berberidis vulgaris) 25 mg, Extract din frunze de pătrunjel (4:1) (Petroselinum crispum) 25 mg} (bază: maltodextrină), colorant (caramel), agent antiaglomerant (acid stearic vegetal).

Produsul poate fi consumat de vegani.

Nu conține zahăr, sare, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten și produse lactate, conservanți, arome artificiale.

Aleg SOLGAR deoarece: Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

- Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

- Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

- Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

- Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

- Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

- Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

- Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

- Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

- Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

- Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Cod: RX893

Brand: SOLGAR

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Uva Ursi & Juniper Formula (Strugurii ursului si ienupar) 100 capsule vegetale Solgar

Uva Ursi & Juniper Formula (Strugurii ursului si ienupar) 100 capsule vegetale Solgar

30 other products in the same category: