RX900

Produs nou

Vitamina B6 100mg 100 capsule vegetale Solgar

Lei 86.5

-5%

Lei 82.2

Pret Redus!

Vitamina B6 100mg 100 capsule vegetale Solgar

Vitamina B6 – Piridoxina – joacă un rol de coenzimă în descompunerea și utilizarea carbohidraților, grăsimilor și proteinelor.

Facilitează eliberarea glicogenului pentru energie, din ficat și mușchi.

De asemenea, participă la utilizarea energiei în creier și în țesuturile nervoase, fiind esențială pentru reglarea sistemului nervos central.

Mod de administrare:  A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsulă vegetală pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.

Fiecare capsulă vegetală asigură: Vitamina B6 (piridoxină HCl) 100 mg 7143-%VNR

Ingrediente: O (1) capsulă vegetală conține: Vitamina B1 (tiamină) (sub formă de clorhidrat de tiamină), capsulă (hidroxipropilmetilceluloză), agenți antiaglomeranți (dioxid de siliciu și stearat de magneziu de origine vegetală), agenți de încărcare (celuloză microcristalină, hidroxipropilceluloză).

Nu conține gluten, grâu, soia, lactate, drojdie, conservanți, îndulcitori, arome artificiale sau coloranți. Produsul poate fi consumat de vegani.

Contraindicatii: Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs. Nu utilizati impreuna cu medicamente anticoagulante daca nu ati consultat medicul.

Aleg SOLGAR deoarece: Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

- Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

- Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

- Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

- Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

- Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

- Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

- Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

- Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

- Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

- Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Cod: RX900

Brand: SOLGAR

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

Write a review

Vitamina B6 100mg 100 capsule vegetale Solgar

Vitamina B6 100mg 100 capsule vegetale Solgar

30 other products in the same category: