RX914

Produs nou

Vitamina E + Selenium 50 capsule vegetale Solgar

Lei 91.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 86,5 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 81,9 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Vitamina E + Selenium 50 capsule vegetale Solgar

Vitamina E cu seleniu fără conținut de drojdie reprezintă o sursă naturală de vitamina E sub formă de succinat acid de D-alfa tocoferil în formă uscată și L-selenometionină pentru efecte antioxidante sinergice. Forma de succinat este considerată ca având biodisponibilitate mai ridicată, în cazul persoanelor cu probleme legate de digestia uleiurilor.

Mod de administrare: Se administrează ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsula vegetala pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.

Fiecare capsulă vegetală asigură: Vitamina E (250 UI, sub formă de succinat acid de D-alfa tocoferil) 168 mg α-TE 1400%DZR UE*, Seleniu (sub formă de L- selenometionină) 75 µg, 136%VNR*.

Ingrediente: O (1) capsulă vegetală conține: Vitamina E (sub formă de succinat acid de D-alfa-tocoferil), agenți de încărcare (celuloză microcristalină, fosfat dicalcic), capsulă (hidroxipropilmetil celuloză), agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu de origine vegetală și dioxid de siliciu), seleniu (sub formă de L-selenometionină).

Aleg SOLGAR deoarece: Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

- Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

- Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

- Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

- Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

- Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

- Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

- Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

- Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

- Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

- Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Cod: RX914

Brand: SOLGAR

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Vitamina E + Selenium 50 capsule vegetale Solgar

Vitamina E + Selenium 50 capsule vegetale Solgar

30 other products in the same category: