RX921

Produs nou

Vitamina K2 100mcg 50 capsule vegetale Solgar

Lei 163.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 154,9 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 146,7 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Vitamina K2 100mcg 50 capsule vegetale Solgar

Vitamin K2 (MK-7) Naturala 100 µg, sub forma de capsule vegetale, utilizeaza varianta cu biodisponibilitate ridicata a Vitaminei K – Menaquinona-7, bine cunoscuta pentru rolul deosebit de important in formarea oaselor si in coagularea sangelui. Aceasta forma unica a Vitaminei K este derivata din ingredinetul fermentat traditional Japonez, natto cunoscut ca fiind bogat in vitamina K si cu o lunga istorie ca superaliment.

Sustinand distribuirea optima a calciului in oase, formula unica patentata de Vitamina K2, Menaquinona-7, este tipul de vitamina K2 creata de catre microflora digestiva si este cunoscuta ca o forma activa superioara comparativ cu Vitamina K1.

Beneficii: derivata din natto, aliment fermentat traditional Japonez à Cea mai bogata sursa de K2 in forma MK-7

- sustine sanatatea oaselor

- sustine coagularea normal a sangelui

- sustine distribuirea optima a calciului in oase

Nu contine zahar, sare, amidon, gluten, drojdie, grau, conservanti, coloranti sau alte arome artificiale.

Poate fi consumat de vegani. 

Ingrediente: Vitamina K2 (menachinona -7) (contine soia si lapte) 100ug, Calciu 100mg, fosfat dicalcic, celuloza vegetala, stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu.

Mod de administrare: adulti -1 capsula/ zi, preferabil in timpul mesei sau conform recomandarii medicului sau farmacistului. 

Precautii: Consultati Medicul Specialist sau Farmacistul inainte de administrare.

Toate formele Vitaminei K pot interactiona cu anticoagulante. 

Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs.

Aleg SOLGAR deoarece: Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

- Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

- Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

- Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

- Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

- Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

- Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

- Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

- Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

- Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

- Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Cod: RX921

Brand: SOLGAR

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Vitamina K2 100mcg 50 capsule vegetale Solgar

Vitamina K2 100mcg 50 capsule vegetale Solgar

30 other products in the same category: