TR30974

Produs nou

Cutie muzicala inima roz Trousselier

Lei 99.0

Cutie muzicala inima roz Trousselier

Mici bijuterii care canta, spun povesti, ies in evidenta prin culorile frumoase si sunt pastrate apoi toata viata de catre cel care le-a primit in dar. In luna Sarbatorilor de iarna, cutiutele muzicale sunt la mare cautare ele contribuind la spiritul sarbatorilor in orice casa. La Biorganicbubu gasesti cutiute muzicale frumoase care abia asteapta sa fie daruite micilor printese visatoare.

Nu doar cei mici, ci si mamicile sunt atrase de muzica din cutiute. Cutiuta muzicala forma de inimioara Balerina Rose este o cutiuta incapatoare minunata si pentru bijuterii cu spatiu special pentru cercei si inele. Este superba de oferit cadou la ocazii speciale, cum ar fi zile onomastice sau botez! Aceasta cutiuta muzicala este un cadou deosebit pentru o domnisoara sofisticata sau o domnita romantica si cocheta. Cutiuta muzicala este mecanica, atunci cand se invarte cheita canta o frumoasa melodie 3-4 minute, timp in care micuta Balerina „danseaza” (se roteste). Indicata pentru a pastra mici comori si nepretuite amintiri. 

Cutiuta este din lemn si e acoperita pe exterior cu hartie imprimata. La interior, materialul este catifelat, iar personajul (Balerina) este din plastic.

Dimensiune: 15 x 15 x 8.6 cm

BrandTrousselier

Cod: TR30974

Reviews

Gradul de multumire 
2017-11-29
Recomand Biorganicbubu

Produse foarte bune, atentie la detalii, consiliere de nota 10. Felicitari - sunt foarte bucuroasa ca v-am descoperit. Va recomand cu draga inima

    Write your review!

    Write a review

    Cutie muzicala inima roz Trousselier

    Cutie muzicala inima roz Trousselier

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    23 other products in the same category: