GA1491

Produs nou

Crema de maini anti aging cu Q10 (coenzima Q10) Sante Naturkosmetik 75ml

Lei 20.5

-5%

Lei 19.5

Pret Redus!

Crema de maini anti aging cu Q10 (coenzima Q10) Sante Naturkosmetik 75ml

Cremă de mâini Sante anti imbatranire, cu margarete organice si Q10. Combină îngrijirea naturală cu eficienta efectiva. Uleiurile bogate și untul de shea îngrijesc mâinile sensibile și asigură hidratarea optima.

Coenzima Q10 (numită și ubichinonă) este o substanță asemănătoare vitaminelor. Apare în mod natural în fiecare celulă a corpului și aduce o contribuție vitală acolo. Este esențial pentru producerea de energie pentru a îndeplini funcțiile de bază ale pielii, cum ar fi regenerarea și repararea.

Deoarece pielea noastră este stratul exterior al corpului, este expusă în mod constant la diverși factori externi, inclusiv stresul oxidativ cauzat de razele UV ale soarelui. În plus, procesele interne pot provoca eliberarea de radicali liberi care provoacă daune suplimentare celulelor noastre și accelerează semnele de îmbătrânire.

Care este rolul coenzimei Q10?

Care este rolul coenzimei Q10 și de ce este atât de eficientă în îngrijirea pielii? Q10 îndeplinește două sarcini în același timp: furnizează energie și protejează celulele că antioxidant.

- Generare de energie: Q10 este necesar în special pentru producerea de energie celulară în mitocondrii, „centrale electrice” din celulele noastre. În acest fel, întărește inima, mușchii și nervii.

- Funcția de apărare: Că antioxidant, Q10 luptă și împotriva radicalilor liberi din interiorul și din exteriorul celulelor. Mai simplu spus, acestea sunt molecule agresive care apar în mod natural în organism. În special, radiațiile UV, stresul și toxinele din mediu pot crește numărul de radicali liberi. Dacă concentrația este prea mare, radicalii liberi duc la stres oxidativ. Acest lucru poate deteriora celulele și poate favoriza inflamația, dar și accelerează îmbătrânirea pielii. Acesta este motivul pentru care Q10 este atât de esențială pentru o piele netedă, cu aspect sănătos.

Ingrediente: Aqua, Alcohol denat.*, Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract*, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Dodecane, Distarch Phosphate, Macadamia Integrifolia/Tetraphylla Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Punica Granatum Seed Extract*, Ubiquinone, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Cetearyl Sulfate, Lactic Acid, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Sodium Chloride, Disodium Phosphate, Potassium Chloride, Potassium Phosphate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Parfum (Fragrance)**, Limonene**, Linalool**, Benzyl Salicylate**, Geraniol**, Citronellol**, Citral**
*provin din agricultura ecologica controlata.
**uleiuri esentiale naturale.

Cele mai bune ingrediente pentru cosmeticele de calitate pe care le vrei. Numai uleiurile si extracte vegetale ofera garanţii de ingrijire blanda a pielii, precum şi compatibilitatea optima cu cel mai sensibil ten si par.

Experimenteaza lumea de o frumusete naturala, cu gamele noastre de produse unice pentru fiecare tip de ten si par, dar si cea mai proaspătă stare. Descoperiţi "culorile pure ale naturii" de la SANTE Naturkosmetik.

Cod: GA1491

Brand: SANTE NATURKOSMETIK

Reviews

Write a review

Crema de maini anti aging cu Q10 (coenzima Q10) Sante Naturkosmetik 75ml

Crema de maini anti aging cu Q10 (coenzima Q10) Sante Naturkosmetik 75ml

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: