Categorii

Producători

Lista producatorilor Gamarde

Laboratoarele Dermatologice Gamarde Franta: Fito-dermocosmetice BIO inovatoare. “Natura este o sursa inestimabila de descoperiri iar stiinta este, trebuie sa fie, la dispozitia ei!
Noi luptam sa-i pastram calitatile inestimabile."Avand la baza aceasta filozofie, Laboratoarele Dermatologice Gamarde va ofera prima linie de fito-dermocosmetice, 100% naturale si certificate BIO, formulate ca o combinatie exclusiva intre proprietatile calmante ale apei termale Gamarde si cele nutritive si regeneratoare ale miraculosului ulei de argan.
Apa din Gamarde le Bains, recunoscuta de Academia de Medicina pentru proprietatile sale in ingrijirea pielii, prezinta o compozitie exceptionala de elemente sulfuroase, prin care si-a castigat denumirea de “apa termala” inca din 1841. Apa termala Gamarde ingrijeste delicat, calmeaza pielea sensibila, reactiva, reduce inflamarea si iritatiile, combate radicalii liberi si ofera o senzatie de confort pentrru toate tipurile de ten si pentru toate varstele, de la bebelusi la persoane mature.
Uleiul de argan, secretul tineretii. Arganul este un copac rar, ce creste in sud-vestul Marocului, ale carui fructe, culese exclusiv de femeile berbere, produce un ulei cu proprietati incomparabile. Uleiul de argan poseda calitati inegalabile de hidratare, hranire, regenerare si intinerire. Contine acizi grasi nesaturati in proportie de 80%, din care 35% sunt Omega 6 din vitamina E naturala antioxidanta.
Certificarea organica: Intrunind si chiar depasind criteriile impuse de Ecocert pentru certificarea organica, Laboratoarele Gamarde merg o treapta mai sus si asigura 100% ingrediente de origine naturala, fiind astfel singura linie de fito-dermocosmetice din lume care indeplineste aceasta conditie riguroasa. Acest angajament ferm, bazat pe etica sigurantei si sanatatii consumatorului garanteaza ca toate produsele Gamarde nu contin:
- Conservanti (parabeni, phenoxyetanol sa)
- Coloranti si ingrediente sintetice
- Derivati petrochimici (PEG, SA)
- Organisme Modificate Gentetic OMG
Laboratoarele Dermatologice Gamarde verifica fiecare operatiune de la cercetare, productie si control al calitatii, astfel incat sa asigure o calitate impecabila. Laboratoarele Dermatologice Gamarde selecteaza cu meticulozitate materiile prime vegetale provenite din culturi ecologice, pentru a garanta o combinatie de ingrediente de prim rang. Toate uleiurile esentiale prezente in produsele Gamarde sunt certificate organic si nu contin pesticide: lemn de trandafir, portocala dulce, pamlarosa, lavanda etc.
Ce sunt fito-dermocosmeticele? Dermo-cosmeticele sunt produse de ingrijire a pielii care combina intr-o formula unica principiile frumusetii si dermatologiei. Fito-dermocosmeticele includ in aceasta combinatie ce-a de-a treia notiune: fitoterapia, adica utilizarea plantelor in scop terapeutic, in acest caz in scopul ingrijirii si infrumusetarii.
Mai mult
Pe pagina
Numar produse pe pagina
Numar produse pe pagina