EE20

Produs nou

Percarbonat de sodiu pe baza de oxigen activ (cutie) 1 kg Terra

Lei 27.0

-5%

Lei 25.7

Pret Redus!

Percarbonat de sodiu pe baza de oxigen activ (cutie) 1 kg Terra

Ingredientul activ din acest inalbitor este percarbonatul de sodiu. Inalbeste, scoate petele si indeparteza mirosul din tesaturi, este ideal pentru hainele si scutecele bebelusilor. Inalbitorul percarbonat de sodiu este obtinut din materii prime naturale, practic nelimitate si non-toxice (sare).

Inalbitorul percarbonat de sodiu nu contine clor, fosfati. Scoate petele de ceai, cafea, vin rosu, iarba, petele de fructe, transpiratia si sangele. Rufele se ingalbenesc datorita calcarului din apa, dar cu ajutorul percarbonatului nu veti mai avea aceasta problema, rufele vor deveni stralucitor de albe.

Stiai ca... Percarbonatul de sodiu este un înălbitor natural, ecologic și biodegradabil? Poate fi folosit atât la spălarea manuală a rufelor, cât și la mașina de spălat automat.

Percarbonatul are o textură granuloasă, sub forma unor cristale. Este incolor și se dizolvă ușor în apă. Îl găsim inclus în produsele de albire și de curățare a petelor

Cum funcționează? Granulele de percarbonat se descompun în oxigen și sodă calcinată atunci când le punem la spălat. Pe lângă faptul că albește hainele, le și dezinfectează, datorită proprietăților antiseptice.

Pentru spălarea la mână – se pun 2 linguri de percarbonat la 1 litru de apă pentru spălarea manuală, alături de detergentul obișnuit. Rufele se lasă 2-3 ore. Îl delicate, a bebelușilor și a lenjeriei de corp. Pentru spălarea la mașina automată – se adaugă 3 linguri de percarbonat de sodiu în compartimentul pentru detergent, peste detergentul obișnuit.

Ingrediente: >30% percarbonat de sodiu, >30% bicarbonat de sodiu, < 30% soda calcinata. Fabricat in Romania.

Cod: EE20

BrandTERRA

Reviews

Write a review

Percarbonat de sodiu pe baza de oxigen activ (cutie) 1 kg Terra

Percarbonat de sodiu pe baza de oxigen activ (cutie) 1 kg Terra

30 other products in the same category: