MB368

Produs nou

Oja naturala Sina 12ml OZN Vegan Nailpolish

Lei 79.0

-7%

Lei 73.5

Pret Redus!

Oja naturala Sina 12ml OZN Vegan Nailpolish

Sina este un roșu puternic, roșul cireșei coapte cu o atingere ușoară de pink. O combinație de mare efect, absolut strălucitoare

APLICARE: Înainte de aplicarea ojei, mâinile se spală doar cu apă și săpun. Folosirea dezinfectanților sau a altor soluții de curățare pot afecta calitatea aplicării ojei. De asemenea se evită folosirea cremei de mâini sau a oricărui alt produs cosmetic înainte de aplicarea unui lac de unghii.

Se aplică primul strat – se începe de la mijlocul unghiei și se continuă în părțile laterale. După aproximativ 2 minute se aplică și al doilea strat. Se păstrează o foarte mică distanță față de cuticule, deoarece în aceasta zonă a unghiei oja poate sări ulterior.

Nu sufla peste unghiile proaspăt ojate! Procesul de uscare va fi întârziat, nu faci decât să adaugi umezeală pe suprafața unghiilor. Pont: oja se usucă mai repede pe mâinile calde.

Oja se usucă după 5 – 8 minute, iar după 15 minute capătă rezistență la șoc. Pentru prelungirea rezistenței ojei pe unghii, se recomandă folosirea unei baze (cum ar fi 2in1 Top & Base Coat ELLY) și a unui top (poți opta pentru topul cu uscare rapidă CARLA).

*Culoarea originală a lacului de unghii poate fi ușor diferită de reprezentarea online. De asemenea, după aplicarea pe unghii, culoarea arată adesea ușor diferit decât în sticlă.

SISTEMUL DE PENSULE

Pensula mea preferată: sistem de două pensule.

Vei descoperi, în cutie, o pensulă îngustă și una lată însoțind sticluța de ojă OZN. Astfel, poți alege cu ușurință pensula favorită și o poți schimba după preferință.

1. Alege pensula preferată

2. Deschide lacul de unghii și scoate capacul de siguranță

3. Introdu pensula favorită în sticlă

4. Înșurubează capacul și oja este pregătită

Pentru a schimba pensula, apuc-o pe cea deja existentă cu un șervețel și trage-o în timp ce o împingi ușor în lateral pentru a o elibera din capac. Apoi introdu cealaltă pensulă în sticla de ojă și înșurubează capacul la loc.

Pensulele sunt realizate din peri vegani, capacul și închiderea de siguranță din lignină (un polimer organic) iar recipientul este în proporție de 60% din sticlă reciclată.

OZN Nailpolish – oje vegane naturale, cu acoperire intensă și o paletă variată de culori. 90% din ingredientele folosite sunt derivate din materii prime organice, sustenabile, cum ar fi lemnul, cartofii, sfecla roșie, spelta, trestia de zahăr, manioca sau porumbul. Pentru o îngrijire perfectă, au fost adăugate vitaminele A, C, E și Pro B5.

Lista sa de ingrediente este 22- FREE, fără substanțe care ar putea dăuna sănătății, cum ar fi formaldehida, DBP-dibutil ftalat, xilen, camfor, uleiuri minerale, siliconi, acetonă, toluen, parfum sintetic sau microplastic. Toate produsele OZN sunt 100% vegane.

Ojele OZN poartă numele celor mai bune prietene, pe cel al reperelor de stil, al femeii artist emblematice, pe cel al femeii văzute pe stradă și al cărei look a constituit o sursă de inspirație pentru echipa brandului. Ojele OZN au un caracter personal, similar profilului femeilor care le împrumută numele și celui aparținând celor care le poartă. 

Caracteristici

- vegan & cruelty free

- rezistență excelentă

- acoperire perfectă

- finish plin de strălucire

- uscare rapidă

Ce NU se folosește în produsele OZN:

1. Propyl Acetate: solvent, poate afecta sistemul reproducător. Substanță care poate afecta fătul. 

2. Ethyl Tosylamide: plastifiant interzis în Europa din cauza efectelor nocive asupra sănătății

3. Triphenyl Phosphate (TPP/TPHP): poate afectă echilibrul hormonal, sistemul reproducător și metabolismul

4. Phthalates, Dibutyl Phthalate (DBP), diethylhexyl Phthalate (DEHP): plastifianți care, inhalați sau ingerați, pot cauza probleme de sănătate și simptome temporare precum amețeala, senzația de greață și durerea de cap. În UE sunt clasificați ca fiind toxici pentru sistemul reproducător, nociv pentru ficat și rinichi.

5. Toluene, Methylbenzene: solvenți, degresează pielea și pot provoca inflamații sau probleme respiratorii.

6. Xylene: solvent, poate constitui un pericol pentru sănătate atunci când este absorbit prin piele și sistemul respirator. Poate determina dureri de cap, probleme cu memoria și de orientare, amețeală și dispnee.

7. Camphor: camforul este un plastifiant care poate determina stări de greață, de amețeală și dureri de cap atunci când este inhalat.

8. Formaldehyde: formaldehida este considerată a fi cancerigenă, dar care poate fi folosită în Germania dacă are o concentrație de sub 1%.

9. Formaldehyde resin: rășina formaldehidă nu este clasificată ca fiind cancerigenă precum formaldehida, dar poate cauza alergii sau dermatite

10. Resin: rășină – poate cauza eczeme.

11. Organohalogen Compounds (AOX): solvenți, compuși chimici de bromină, iodină, fluorină și clorină – considerate cancerigene și pot afecta sistemul nervos.

12. Parabens: parabeni – cu rol de conservanți, des asociați cu riscul de cancer de sân sau de piele.

13. Silicone: siliconi, cum ar fi spre exemplu Dimethicone – pot provoca alergii și iritații. Substanțe chimice non biodegradabile.

14. Acetone: acetonă – un compus chimic care poate irita pielea. Vaporii pot provoca stări de vomă.

15. Fragrances: parfumuri sintetice folosite pentru a masca mirosul ingredientelor chimice. Pot cauza alergii și iritații.

16. Fragrance oils: uleiuri parfumate folosite pentru a masca mirosul ingredientelor chimice. Pot cauza alergii și iritații.

17. MOAH (Mineral Oil Aromatic Hydrocarbons), MOSH (Mineral Oil Saturated Hydrocarbons): uleiuri minerale cu potențial cancerigen.

18. Ethylhexyl Methoxycinnamate, Benzophenone-3, 2-hydroxy-4-methoxybenzophenone, Benzophenone-4: filtre UV folosite pentru evitarea decolorării ojei în sticlă. Acestea pot acționa similar cu hormonii estrogeni. Pot cauza probleme de fertilitate, obezitate și risc de cancer mamar.

19. Triethanolamine: stabilizator, posibil disturbator pentru sistemul imunitar, poate cauza alergii sau iritații ale tractului respirator.

20. Microplastic: dăunător pentru om și natură.

21. Animal ingredients: ingrediente de origine animală cum ar fi carminul sau ceara de albine. Carminul este un pigment roșu extras dintr-o specie de insecte. De notat faptul că din păcate există un singur indice atât pentru acest carmin cât și pentru cel sintetic vegan, și anume CI75470.

22. Animal testing: OZN nu folosește niciun ingredient care a fost testat pe animale.

MADE WITH LOVE IN GERMANY & CRUELTY FREE!

Ingrediente: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, POLYESTER/COPOLYESTER ACRYLIC COPOLYMER, ACETYÖ TROBITYÖ COTRATE, ACRYLATES COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, Alcohol, STEARALKONIUM BENTONITE, CI 15850, CI 77492, Polyphosphoric acids, esters with 2-oxepanone-polyethylene glycol mono-Me ether-tetrahydro-2H-pyran-2-one reaction product, compds. with 2-(dibutylamino) ethanol, CI77891, CI12085, CI42510

Cod: MB368

Brand: OZN Vegan Nailpolish

Reviews

Write a review

Oja naturala Sina 12ml OZN Vegan Nailpolish

Oja naturala Sina 12ml OZN Vegan Nailpolish

30 other products in the same category: