GA1335

Produs nou

Ulei esential de tonka bio, alimentar 5ml Baldini

Lei 70.0

-8%

Lei 64.4

Pret Redus!

Ulei esential de tonka bio, alimentar 5ml Baldini

Tonka emană un parfum plăcut, înflorit, cald, are un efect de strălucire și armonizare. Aroma ușor asemănătoare marțipanului. Tonka aduce bucurie și seninătate în casă. Este un talent general pentru toate lucrurile dulci, cum ar fi tiramisu, fursecuri, deserturi sau băuturi. Amintește oarecum de vanilie, dar are o aromă și un gust mai intense și poate fi întotdeauna folosit ca alternativă la vanilie. Tonka este o comoară deosebit de nobilă care chiar are totul! Cei cărora le place parfumul nu mai pot rezista ... Tonka merge bine cu trandafir, portocală și vanilie.

Tara de origine: Venezuela

Tip de extracție: extracția alcoolului

Ingrediente: ulei de tonka*. *provine din agricultura ecologica

Utilizare: 1 picătură de Ulei esential de tonka bio Baldini la 1 linguriță de miere pentru o oală aromată de ceai. Aromele organice Baldini sunt ideale și pentru condimentarea și aromarea sosurilor, deserturilor și produselor de patiserie. Picătură cu picătură în alimente, băuturi sau in dispozitive de parfumare.

Vă rugăm să rețineți: nu utilizați uleiuri esențiale nediluate. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu intrați în ochi sau mucoase.

Particularități: Aroma organică ca aliment certificat

Cod: GA1335

Brand: BALDINI BIO BY TAOASIS

Reviews

Write a review

Ulei esential de tonka bio, alimentar 5ml Baldini

Ulei esential de tonka bio, alimentar 5ml Baldini

30 other products in the same category: