SD336

Produs nou

Exfoliant corporal anticelulitic cu portocale, chilli si unt de shea 450ml Organique

Lei 92.0

-5%

Lei 87.4

Pret Redus!

Exfoliant corporal anticelulitic cu portocale, chilli si unt de shea 450ml Organique

Exfoliant corporal cu portocale, chilli (ardei iute) si unt de Shea Organique, este un scrub cu unt de shea cu o aroma picanta, calda, ce pregateste pielea pentru ritualurile cu portocale si ardei iute. Este recomandat pentru toate tipurile de piele. Exfoliaza foarte bine epiderma si netezeste pielea, lasand-o hidratata si neteda. Lupta impotriva celulitei!

Efectul de curatare a fost imbunatatit prin adaugarea de particule naturale de exfoliant (particule de seminte de afine). Untul de shea si uleiurile de nuca de cocos si floarea soarelui asigura confortul in timpul tratamentului, uleiul inmoaie pielea. Vitamina E continuta in peeling reduce radicalii liberi si are proprietati anti-imbatranire. Efecte: exfoliere, curatare, catifelare. Ingrediente active: ulei de floarea soarelui, ulei de cocos, unt de shea, pantenol.

Masajul bazat pe peelingul de sare, bogat in minerale, stimuleaza si sustine arderea grasimilor. Datorita acestor proprietati, scruburile pe baza de sare sunt de asemenea ideale ca prima etapa de modelare sau tratament anticelulitic. Fiecare aroma de peeling pe baza de sare are echivalentul sau in balsamurile cu unt de shea de la Organique. Acest lucru va permite sa creati un ritual aromatic, hranitor.

Caracteristici:       

- sustine arderea grasimilor.

- exfoliaza celulele moarte.

- hidrateaza, netezeste, tonifica si catifeleaza pielea.

- reduce radicalii liberi si are proprietati antiimbatranire.

- pregateste pielea pentu urmatoarele etape de ingrijire, asigurand o penetrare mai profunda a ingredientelor active.

Ingrediente active:

- Unt de Shea – regenereaza si hraneste pielea, contine vitaminele A si F, care intinereste si protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi, are proprietati protectoare – protejeaza pielea de frig, vant si inghet, netezeste si imbunatateste elasticitatea. Este un filtru natural impotriva radiatiilor UV.

- Ulei de floarea-soarelui - tonifica bariera lipidica a pielii, o normalizeaza, nu incarca pielea, are un efect puternic anti-imbatranire, inmuind si netezind pielea.

- Vitamina E - datorita faptului ca in mod efectiv incetineste procesele de imbatranire, este cunoscuta ca si "vitamina tineretii". Imbunatateste imunitatea pielii impotriva radiatiilor UV, calmeaza iritatiile si previne formarea acestora. In plus, tonifica stratul lipidic al pielii, ceea ce ofera ii confera rezistenta. 

- Ulei de cocos - continut bogat de antioxidanti, prezinta proprietati anti-imbatranire deosebite deoarece este bogat in vitamina A si E, vitamine care intarzie procesul de imbatranire, reduce efectul nociv al radicalilor liberi, contribuie la estomparea ridurilor fine si a petelor de piele datorita varstei, conferind luminozitate si prospetime pielii.

Utilizare: Incalzeste produsul in palme pentru cateva secunde si incepe sa masezi pielea cu miscari circulare. Clateste cu apa calduta si usuca pielea cu un prosop. Se recomanda utilizarea de 1-2 ori pe saptamana.

INCI: Sodium Chloride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ethylhexyl Cocoate, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Cera Alba, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Parfum, Tocopheryl Acetate, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Powder, Tocopherol (Mixed), Beta-Sitosterol, Squalene, Cinnamal, Citral, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Produsele cosmetice nu contin parabeni, PEG, SLS, parafina, vaselina, siliconi, donatori de formaldehida si etanolamine. Compozitia blanda a parfumului este lipsita de alergeni.

Cod: SD336

Brand: ORGANIQUE COSMETICS

Reviews

Write a review

Exfoliant corporal anticelulitic cu portocale, chilli si unt de shea 450ml Organique

Exfoliant corporal anticelulitic cu portocale, chilli si unt de shea 450ml Organique

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: