SD360

Produs nou

Ulei aromatic vegan de iasomie 7 ml Organique

Lei 34.5

-10%

Lei 31.1

Pret Redus!

Ulei aromatic vegan de iasomie 7 ml Organique

Iasomia, denumita in Orient si “regina florilor“, este considerata un excelent remediu pentru implinirea spirituala. Uleiul parfumat este recomandat pentru ameliorarea durerilor, in special a migrenelor pe fond nervos sau pe fond de oboseala acumulata, in perioade prelungite de stress tocmai datorita efectului reconfortant, elibereaza tensiunea mentala si fizica. Are un efect antiseptic asupra aerului respirat si a cailor respiratorii in general. De aceea este recomandat persoanelor care au dificultati in respiratie.

Pe plan psihic, parfumul dulce-acrisor de iasomie alunga stresul si deprimarea, relaxeaza si reda increderea in fortele proprii. Deschide catre senzualitate psihica fiind un excitant al imaginatiei si un afrodisiac puternic. Este demonstrat de altfel ca inspirarea vaporilor de ulei esential dispersati in camera are efecte benefice asupra sistemului nervos, alungand anxietatea, tristetea, depresia si oboseala nervoasa; relaxeaza si induce o stare meditativa. Ajuta si stimuleaza creativitatea, exprimarea artistica.

Sugestii de administrare: Se foloseste pentru aromatizarea camerei: in lampi, arzatoare aromatice, odorizante de camera. Evitati contactul cu ochii.

Produsele cosmetice nu contin parabeni, PEG, SLS, parafina, vaselina, siliconi, donatori de formaldehida si etanolamine. Compozitia blanda a parfumului este lipsita de alergeni.

Cod: SD360

Brand: ORGANIQUE COSMETICS

Reviews

Write a review

Ulei aromatic vegan de iasomie 7 ml Organique

Ulei aromatic vegan de iasomie 7 ml Organique

30 other products in the same category: