DR02

Produs nou

Suc BIO Obraji Imbujorati Klassik 125ml Rotbackchen

Lei 5.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 5,2 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 5 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Suc BIO Obraji Imbujorati Klassik 125ml Rotbackchen

Suc din fructe Obraji Imbujorati Klassik fara zahar Rotbackchen este creat dupa reteta originala cu 99% suc dietetic obtinut prin presarea la rece a fructelor si 1% miere, toate Certificate Bio. Suc din fructe Obraji Imbujorati Klassik fara zahar Rotbackchen  este imbogatit cu Vitamina C si Gluconat Feros. Organismul nu genereaza fier. Trebuie adus prin alimentatie. Numai selectia atenta a alimentatiei copiilor poate asigura necesarul zilnic de fier.

Conform Asociatiei Germane pentru Alimentatie, 100 ml din sucul Klassic asigura fierul zilnic in proportie de: 44% (copii de 1-6 ani), 35% (copii de 7-9 ani), 23-29% (copii de 10 ani si adolescenti). Produs Bio, Dietetic si Fito-nutritional de cea mai inalta calitate, destinat copiilor.

Ingrediente: Suc BIO obtinut prin presare la rece din Struguri Rosii si Albi, Mere, Portocale, Mure, Visine, piure din pulpa de Acerola (cireasa de Anttile) si Miere provenite de pe Culturi Agricole Certificate Organic. Imbogatit cu 28mg/100ml de Gluconat Feros. Sticla speciala cu protectie anti-UV.

Utilizare: minimum 125 ml/zi, rece sau la temperatura camerei, de preferat in timpul sau imediat dupa cel putin doua dintre mesele principale. Agitati inainte de fiecare utilizare! Serviti, insurubati capacul si pastrati la frigider pana la 5 zile. Produs Avizat la Ministerul Sanatatii din Romania.

BrandRotbackchen

Cod: DR02

Reviews

Grade 
2017-09-13
sucurile noatre favorite

Minunate aceste sticlute cu sucuri bio pentru manutele celor mici. Ai mei prichindei le consuma cu mare placere si sunt sanatosi tun - multumesc lui Dumnezeu. Ai mei (desi au 6 anisori) nu stiu ce sunt sucurile din comert facute din concentrat si zahar. Recomand Rabenhorst din toata inima

  Grade 
  2015-07-20
  Suc din fructe BIO presate la rece pentru copii Obraji Imbujorat

  Foarte bun si atractiv prin ambalaj si culoare

   Write a review

   Suc BIO Obraji Imbujorati Klassik 125ml Rotbackchen

   Suc BIO Obraji Imbujorati Klassik 125ml Rotbackchen

   Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

   30 other products in the same category: