GA1566

Produs nou

Einkorn Demeter bio 500g Spielberger

Lei 17.0

-5%

Lei 16.2

Pret Redus!

Einkorn Demeter bio 500g Spielberger

Utilizați boabele de grau einkorn măcinate sau presate în fulgi pentru terci cald sau muesli ca cereale proaspete, în produse de patiserie, pentru supe, chifteluțe sau ca garnitură sănătoasă. 

Grâul einkorn este unul dintre puținele tipuri de grâu (printre care unele soiuri rare din Mexic, Ecuador, China şi Italia), a fost desemnat varietatea cu cel mai mic risc alergenic într-un studiu care a analizat 324 de soiuri din întreaga lume.

În trecut oamenii consumau varietăți ale grâului precum: spelta, emmer, einkorn şi kamut. Grâul care este cultivat în prezent a fost obţinut prin încrucişări, cu scopul de a obţine o recoltă mai bună şi mai ieftină, fapt care a venit şi cu unele neajunsuri. Grâul modern este mai sărac în substanţe nutritive, având cu 19 până la 28% mai puţin magneziu, zinc şi cupru. Una dintre cele mai vechi varietăţi de grâu antic este einkorn, care, deşi este o plantă rezistentă la boli și condiţii neprielnice, oferă o recoltă mică și se procesează mai greu, motiv pentru care se produce la scară mică şi are un preţ ridicat.

In agricultura ecologica, graul este selectionat din samanta netratata chimic, nemodificata genetic, iar solul pe care se cultiva este fertilizat doar natural.

Dupa recoltare, graul este pastrat in silozuri speciale: nu este permisa amestecarea lui cu cerealele conventionale si nu se admit tratamente chimice nici pe parcursul depozitarii.

Ingrediente: einkorn*. *provine din agricultura ecologica Biodinamica (DEMETER)

Valori nutritive:

kj: 1430

kcal: 341

grasimi: 2.7g

acizi grasi saturati: 0.1g

glucide: 63.3g

zaharuri: 3.3g

proteine: 13.3g

sare: <0.01g

*doza zilnica recomandată

Cod: GA1566

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

Write a review

Einkorn Demeter bio 500g Spielberger

Einkorn Demeter bio 500g Spielberger

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: