DR13

Produs nou

Suc din legume B-AKTIV BIO 750ml Rabenhorst

Lei 21.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 20 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 18,9 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Suc din legume B-AKTIV BIO 750ml Rabenhorst

Bucurati-va de aceasta bautura traditionala Suc din legume BIO B-AKTIV de calitate Premium, produsa de Rabenhorst dupa reteta nutritionistului austriac Rudolf Breuss! B – Aktiv suc din legume certificate bio presate la rece si supus fermentarii lactice. Prin presarea la rece si fermentatia sub actiunea lui Lactobacillus acidophilus a sucurilor astfel dobandite din legume certificate biologic, s-a obtinut o combinatie extrem de gustoasa si nutritiva. Savurati-o! Aceasta combinatie poate fi consumata in oricare perioada a vietii. Suc din legume BIO B-AKTIV (dupa Reteta lui Rudolf Breuss) fara zahar aduce beneficii importante sanatatii Dvs.!

De retinut este faptul ca, menirea sa principala este sustinerea persoanelor care urmeaza diete speciale (de slabire, moduri particulare de nutritie urmate din proprie initiativa sau dictate de diverse conditii). Sucul din legume BIO B-AKTIV (dupa Reteta lui Rudolf Breuss) fara zahar Rabenhorst este folosit si in curele de detoxifiere din tratamentul alternativ al cancerului ce au la baza diete Breuss. Sucul din legume BIO B-AKTIV (dupa Reteta lui Rudolf Breuss) fara zahar Rabenhorst este folosit cu succes de catre persoanele care au adoptat stilul de viata vegetarian, raw, vegan sau raw-vegan.

Ingrediente: Sucuri BIO presate la rece si fermentate lactic de: sfecla rosie, morcov, telina, cartofi, ridichii, toate certificate biologic. Produs Bio, Dietetic si Fito-terapeutic de cea mai inalta calitate. Rabenhorst Sucuri Bio si Dietetice cu inalt continut micronutritional si produse la cele mai inalte standarde de calitate germane. Sucurile BIO Rabenhorst sunt notificate la Ministerul Sanatatii din Romania.

Utilizare: cate 150 – 200 ml Sucul din legume BIO B-AKTIV (dupa Reteta lui Rudolf Breuss) fara zahar Rabenhorst inainte de doua dintre mesele principale ale zilei. Agitati inainte de fiecare utilizare! Serviti, insurubati capacul si pastrati la frigider pana la 5 zile. Turbiditatile sunt insemnele calitatii. Se datoreaza imbutelierii imediat dupa presarea la rece. Sticla este speciala si protejeaza micronutrientii impotriva ultravioletelor!

Brand: RABENHORST

Cod: DR13

Reviews

Grade 
2019-07-05
Tratare anemie cu succes!

Am urmat tratamentul de 42 de zile cu sucul de legume, plus ceaiul de rinichi si salvie (preparate dupa reteata lui Haus Rabenhorst) si am avut pentru prima data dupa doi ani o hemograma cu valori normale! Cum nu am avut acces la legume bio pt reteta de suc a fost un mare ajutor acest preparat! Dar sa aveti grija sa fie la rece iar sticla odata desfacuta sa se consume in cateva zile(4-5). Sanatate!

    Write a review

    Suc din legume B-AKTIV BIO 750ml Rabenhorst

    Suc din legume B-AKTIV BIO 750ml Rabenhorst

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    14 other products in the same category: