Categorii

Producători

Lista producatorilor Trio Verde

Trio Verde este un brand romanesc ce cuprinde o gama larga de uleiuri, unturi vegetale si ape florale pentru uz cosmetic.
Nascut din atentie si preocupare pentru frumusetea naturala si dedicat unei ingrijiri cat mai sanatoase, Trio Verde iti propune o gama larga de uleiuri si unturi vegetale pentru ingrijire corporala, cu largi intrebuintari pentru fata, corp, par si unghii. Uleiurile Trio Verde sunt naturale 100%, marea majoritate fiind obtinute prin 2 metode: presare la rece (uleiuri virgine) si presare mecanica (fara solventi de extractie).
Produse bio-organice. Termenul ”virgin“, folosit pentru descrierea lor defineste faptul ca extractia a avut loc la rece printr-un proces exclusiv mecanic, fara solventi, purificat prin mijloace fizice, nefolosindu-se nici un proces de rafinare chimica sau fizica. Termenul “crud“ folosit pentru descrierea uleiurilor brute, indiferent de metoda de extractie utilizata, semnifica prezenta unui procent de acizi grasi liberi (aciditate), putina umiditate si impuritati care dau un aspect tulbure si o culoare: verde (clorofila), rosu (caroten), galben sau maro in functie de fructe sau de seminte. Aceste caracteristici ar putea fi eliminate doar printr-un proces de rafinare.
Bucura-te de proprietatile si calitatile exceptionale pe care ti le ofera uleiurile si unturile vegetale Trio Verde! Pentru a te bucura de efectele cosmeticelor bio trebuie ca uleiurile, unturile sa fie de cea mai buna calitate, sa fie pure, lucru certificat de institutele internationale acreditate. ECO CERT este certificarea de care beneficiaza gama de ingrediente cosmetice naturale Trio Verde. Sloganul Trio Verde: Secretul Natural al Stralucirii Tale!
Mai mult
Pe pagina
Numar produse pe pagina
Numar produse pe pagina