WT11

Produs nou

Polen poliflor uscat bio, romanesc 250g Wilhelm Tartler

Lei 34.5

-10%

Lei 31.1

Pret Redus!

Polen poliflor uscat bio, romanesc 250g Wilhelm Tartler

Polen poliflor recoltat in lunile mai, iunie si iunie. Uscat prin metode blânde pentru păstrarea calităților nutritive. Frumos colorat, la fel ca diversitatea florala din care provine.

Acest polen provine din multitudinea florilor din lunile mai, iunie si iulie. Recoltat in județul Sibiu sau pe valea Mureșului intre Deva si Arad, din zone nepoluate.

Beneficii:

- o sursa excelenta de proteine datorita aminoacizilor care se absorb direct in tubul digestiv

- combate anemia

- remineralizant si vitaminizant

- intareste sistemul imunitar

Polenul este utilizat de mii de ani ca supliment nutriţional, medicament, revigorant, indicat pentru menţinerea tinereţii şi vitalităţii, pentru stimularea organismului în lupta împotriva bolilor şi pentru conferirea unei stări de bine general. Valoarea terapeutică şi nutritivă a polenului este evidentă în toate tipurile de carenţe nutriţionale în care este necesar să se utilizeze produse a căror concentraţie în principii active este superioară mierii.

Polenul are o compoziţie chimică complexă, predominant proteică, zaharuri reducătoare şi nereducătoare, lipide simple şi complexe, vitamine, enzime, substanţe minerale, principii cu acţiune bactericidă şi bacteriostatică, substanţe de tip hormonal, fitohormoni, pigmenţi de natură carotenoidă şi flavonoidă.

Polenul este bogat mai ales în vitamine din complexul B (B1, B2, B3, B6, B12), antioxidanţi, inclusiv beta caroten, vitamina C şi vitamina E, acid folic, provitamina A. Deasemenea, polenul conţine minerale ca: fosfor, calciu, potasiu, fier, magneziu, iod.

Polenul este compus din aproximativ 55% carbohidraţi, 35% proteine, 3% vitamine şi minerale, 2% acizi graşi şi 5% alte substanţe nutritive. Conţine de două ori mai multe proteine decât carnea de vită şi reuşeşte să aibă un conţinut de grăsimi foarte scăzut.

Mod de utilizare: 

- Adulti - 1 lingura/zi (15g), preferabil inainte de micul dejun.

- Copii (3-6 ani) - 1 lingurita/zi (5g), preferabil inainte de micul dejun.

Cod: WT11

Brand: Wilhelm Tartler

Reviews

Write a review

Polen poliflor uscat bio, romanesc 250g Wilhelm Tartler

Polen poliflor uscat bio, romanesc 250g Wilhelm Tartler

30 other products in the same category: