WT14

Produs nou

Apivit (miere, polen si propolis) 500g Wilhelm Tartler

Lei 37.0

-10%

Lei 33.3

Pret Redus!

Apivit (miere, polen si propolis) 500g Wilhelm Tartler

Mierea cu polen şi propolis este o combinaţie complexă revitalizantă, un suport activ pentru susţinerea sănătăţii şi prevenirea afecţiunilor respiratorii în sezonul rece, cu proprietăţi antiinflamatorii, antibacteriene, antivirale şi antifungice.

Produsele apicole sunt recunoscute pentru efectul lor revigorant şi pentru proprietăţile antibacteriene şi antiinflamatoare, încă din cele mai vechi timpuri. Acestea pot fi folosite într-o gamă largă de afecţiuni, de la bolile digestive până la anemii severe, la menţinerea sănătăţii imunitare şi la susţinerea apărării organismului împotriva agenților externi.

Mierea cu polen şi propolis este un remediu naturist cu multiple acţiuni benefice asupra organismului. Este o combinaţie complexă revitalizantă, energizantă, în care se regăsesc toţi micronutrienţii esenţiali în tratarea multor afecţiuni.

Mierea polifloră, care este baza acestui mix revitalizant, este o miere bogată în vitamine şi minerale, şi având în vedere faptul că este obţinută din nectarul florilor de câmp, mierea rezultată însumează proprietăţile active ale mai multor plante.

Propolisul este cea mai puternică substanţă naturală antiinflamatoare şi antiinfecţioasă, fiind un element eficient în lupta cu infecţiile virale, bacteriene, fungice, dar şi parazitare. Polenul este o sursă valoroasă de energie și hrană pentru organism, datorită conținutului său bogat în substanțe active din punct de vedere biologic. Conţine o cantitate foarte crescută de vitamine şi minerale, antioxidanţi, proteine, aminoacizi, carbohidrați, acizi grași și lipide, compuși fenolici, enzime și coenzime. Datorită proprietăților sale, polenul crește rezistența organismului la factorii dăunători fizici, chimici și biologici şi are efecte benefice puternice asupra sănătăţii noastre.

PROPOLISUL este compus din rasini vegetale, balsam de diferite compozitii, ceara, uleiuri eterice, fier, microelemente - cupru, zinc, mangan, cobalt, la care se adauga polen, flavonoide, secretii ale glandelor salivare ale albinelor.

POLENUL contine substante indispensabile vietii ca:
Aminoacizi (metionina, valina, jizina, cistina, glutamina etc.) care accelereaza functionarea ficatului si implicit dezintoxicarea organismului;
grasimi si mai ales acizi nesaturati - linol, acid linolic, acid arahidonic - care joaca un rol important în prevenirea arterosclerozei
fermenti, hormoni, vitamine, flavonoizi. necesari organismului, pentru marirea puterii de rezistenta.

Polenul contine de 20 de ori mai multa vitamina A decat morcovul, si tot asemenea provitamina A.
Un gram de polen contine suficienta rutina pentru a asigura prevenirea hemoragiilor la nivelul creierului, inimii sau retinei.
Vitamina E reduce partial afectiunile provocate de bioxidul de carbon si de bioxidul de sulf, gaze atat de periculoase pentru oraseanul zilelor noastre.
Suplimentarea cu polen a regimului alimentar adauga organismului substante de baza ale acizilor nucleici, realizandu-se astfel o moderna terapie celulara necostisitoare.
Polenul mai contine:  Minerale importante, ca fierul si magneziul, numeroase microelemente, multa lecitina si în special acizi nucleici.

Apivit este un amestec gustos si sanatos a trei ingrediente apicole: miere, polen si propolis. Fiecare dintre acestea aduce beneficii importante sanatatii noastre.

Imbinand proprietatile miraculoase ale produselor apicole, suplimentul rezultat din mixul polenului, mierii si propolisului da rezultate deosebite atat in rezolvarea unui spectru larg de afectiuni cat si de imbunatatire si stimulare a tonusului general.

Mierea cu polen şi propolis este cel mai puternic energizant natural, care joacă un rol important în regenerarea, întărirea şi susţinerea organismului, şi este un adevărat remediu în prevenirea şi tratarea afecţiunilor respiratorii specifice sezonului rece.

Cod: WT14

Brand: Wilhelm Tartler

Reviews

Write a review

Apivit (miere, polen si propolis) 500g Wilhelm Tartler

Apivit (miere, polen si propolis) 500g Wilhelm Tartler

30 other products in the same category: