GA1636

Produs nou

Piper roz boabe bio 25g Lebensbaum

Lei 22.5

-5%

Lei 21.4

Pret Redus!

Piper roz boabe bio 25g Lebensbaum

Piperul roz ecologic Lebensbaum are un gust aromat dulce. Fructele de padure roz provin din arborele de piper brazilian și sunt populare din cauza culorii lor frumoase. Folositi-l cu moderație - pentru mâncăruri din pește, salate și deserturi.

Piperul este fara indoiala unul dintre cele mai cunoscute si utilizate condimente presupunandu-se ca isi are originile in China. Cel mai mare cultivator de piper este Asia, facandu-se responsabila pentru distribuirea piperului pe intreaga planeta. Piperul este o sursa de vitamina A, calciu, cupru, vitamina K, fier, magneziu si potasiu.

Coaja piperului contine nu numai zahar, ci si o parte din aromele volatile ale plantei, are beneficii antibacteriene si antioxidante.Atunci cand folosesti boabele de piper BIO intregi e bine sa stii ca acestea trebuie indepartate la sfarsitul procesului de preparare.

Daca este folosit piper macinat, atunci trebuie adaugat in etapa finala a gatitului. Iar daca ai o rasnita prin preajma, foloseste-o exact inainte sa-l adaugi in mancare si vei obtine o aroma mult mai puternica.

Stiati ca Daca adaugati cateva boabe de piper rosu BIO Lebensbaum in vinul fiert veti descoperi un remediu pentru nasul infundat? Piperul rosu este un produs relativ rar si este considerabil mai iute si mai aromat decat piperul verde, combinand iuteala matura a piperului negru cu aroma deosebita a piperului verde. Desi exista pe piata toate cele patru variante de piper, cel negru domina de departe productia si consumul. Piperul rosu este o curiozitate exotica.

Cititi si Piper: tipuri, beneficii pentru sanatate si frumusete si contraindicatii

Ingrediente: Piper roz boabe. 100% provin din agricultura ecologica

Alergeni urme: mustar, telina

Cod: GA1636

Brand: LEBENSBAUM

Reviews

Gradul de multumire 
2019-03-25
Foarte multumita

Informatiile oferite de dvs sunt chiar utile si te ajuta sa faci alegeri intelepte. Va felicit pt munca depusa

    Write your review!

    Write a review

    Piper roz boabe bio 25g Lebensbaum

    Piper roz boabe bio 25g Lebensbaum

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: