DR114

Produs nou

Pulbere de Cuisoare englezesti BIO 40g Lebensbaum

Lei 15.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 14,3 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 13,5 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Pulbere de Cuisoare englezesti BIO 40g Lebensbaum

Cuisoarele englezesti BIO Lebensbaum mai sunt cunoscute si sub denumirea de pimen, piper jamaican sau ienibahar. Se apreciaza ca cel mai bun piment este cel de Jamaica (de aici si denumirea), tara care produce peste 60% din productia mondiala. Portughezii, cei care l-au adus in Europa, i-au spus, datorita formei, originii si gustului sau, piper jamaican.

Aroma sa unica, misterioasa, care aduna laolalta aromele mai multor mirodenii, i-a determinat pe englezi sa-l numeasca All spice (toate condimentele). Chinezii ii spun “bi wei hu jiao”, adica piperul cu o suta de arome. Intrarea pimentului in Romania, pe ruta Imperiului Otoman, i-a stabilit numele sub care il cunoastem in prezent: Enibahar sau Ienibahar (yeni-bahar, mirodenie noua, in limba turca).

Stiati ca… cuisoarele englezesti BIO Lebensbaum trebuie folosite cu precautie deoarece sunt iuti? Fructele uscate de ienibahar / cuisoare englezesti seamana cu piperul mare si cafeniu. Fructele necoapte de ienibahar sunt culese si uscate pana cand semintele dinauntru suna daca boabele sunt zguduite. Aroma cuisoarelor englezesti / enibaharului este puternica precum o combinatie intre nucsoara, cuisoare, ghimbir si scortisoara. Gustul cuisoarelor englezesti BIO Lebensbaum este intens si dulceag, cu accente piperate.

Cititi si Beneficiile ienibaharului: calmeaza durerile, antioxidant, tonic natural

Ingrediente: pulbere Cuisoare englezesti BIO din Guatemala

Brand: LEBENSBAUM

Cod: DR114

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Pulbere de Cuisoare englezesti BIO 40g Lebensbaum

Pulbere de Cuisoare englezesti BIO 40g Lebensbaum

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: