SO70

Produs nou

Rozmarin ecologic 25g Sonnentor

Lei 10.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 10 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 9,5 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Rozmarin ecologic 25g Sonnentor

Conform studiilor recente ale oamenilor de stiinta, condimentele sunt benefice in prevenirea a nenumarate tipuri de cancer: de prostata, de plamani, de pancreas si de colon. Ardeiul iute, rozmarinul si curry potenteaza gustul mancarurilor si, datorita substantelor pe care le contin, pot reduce raspandirea celulelor canceroase in organism. Rozmarinul este recomandat pentru miel, manzat si peste, in acelasi timp putant fi folosit pentru ceai

Curațenia "Verde" de Primăvară!

Rozmarinul este unul dintre cele mai minunate condimente din bucătăria mediteraneană. Oamenii din antichitate știau deja acest lucru, fiind planta dedicată zeiței dragostei Afrodita. Chiar înainte ca mirodenia să ajungă în bucătărie, era cunoscut pentru efectul lui asupra bunăstării și purificării . În Evul Mediu, de exemplu, a fost plasat în infirmerii pentru a purifica aerul. Parfumul lui, se spune, te eliberează de gânduri rele și de toxine.

Acest efect benefic poate fi folosit și pentru curățare. O soluție de curățare ușoară și naturală de Rozmarin poate fi preparată cu ușurință:

Se toarnă două linguri de Rozmarin uscat sau 2 mâini de Rozmarin proaspăt într-un un litru de apă clocotită și se lasă la infuzat timp de 10 minute. Apoi strecurați apa cu Rozmarinul și lăsați soluția obținută să se răcească.

Pentru o rețetă mai ușoară, dedicat celor care sunt mai ”comozi”, puteți folosi Uleiul Esențial de Rozmarin de la SONNENTOR, 5-6 picături diluat într-un litru de apă clocotită, amestecați și lăsați să răcească.”Voila”, este gata de uz!

Brand: SONNENTOR

Cod: SO70

Reviews

Grade 
2016-09-02
bravo

Unul dintre cele mai faine magazine bio din online. Fata care m-a consiliat are pasiune pentru ce face si acest lucru se simte in fiecare sfat al ei. Succes draguta mea

    Write a review

    Rozmarin ecologic 25g Sonnentor

    Rozmarin ecologic 25g Sonnentor

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: