DR124

Produs nou

Frunze tocate de busuioc BIO 15g Lebensbaum

Lei 14.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 13,3 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 12,6 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Frunze tocate de busuioc BIO 15g Lebensbaum

Busuiocul, supranumit "regele ierburilor aromatice", este unul dintre cele mai indragite si mai utilizate condimente din lume. Desi este originar din India, busuiocul a devenit un simbol al bucatariei italiene, fiind folosit la aproape toate mancarurile, de la pizza si paste, la salate si fripturi. Busuiocul BIO Lebensbaum este o planta aromatica cu un miros puternic, foarte folosita in bucatarie pentru prepararea sosurilor, supelor sau salatelor. Pe langa gustul bun, busuiocul BIO Lebensbaum are si numeroase beneficii pentru sanatate.

Busuiocul BIO Lebensbaum este apreciat si pentru continutul ridicat de nutrienti si minerale (este bogat in calciu, magneziu, fier, potasiu, mangan, vitaminele A, C, K si fibre). Busuiocul BIO Lebensbaum este si o sursa importanta de uleiuri voltatile cu puternice proprietati antibacteriene. Busuiocul BIO Lebensbaum contine o substanta care are puternice proprietati antioxidante care previn imbatranirea prematura, afectiunile legate de varsta si cancerul. Una din plantele care creste imunitatea si rezistenta organismului, ofera energie si reduce stresul este busuiocul BIO Lebensbaum.

Stiati ca … In plus fata de cerintele unei certificari organice, standardele Biodinamice Demeter includ un ansamblu de biodiversitate de 10% din totalul terenului, standarde riguroase de prelucrare care scot in evidenta manipularea minimala a produselor si, probabil cel mai important, certificare agricola totala (spre deosebire de o anumita suprafata sau cultura)?

Acesta este cel mai puternic model de agricultura durabila, oferind una dintre cele mai reduse amprente de carbon a oricarei metode agricole. Astazi, Demeter este singura asociatie ecologica constand dintr-o retea de organizatii de certificare individuala in 45 de tari din intreaga lume! Produsele bio care au la baza ingrediente 100% ecologice au pe eticheta lor sigla Demeter.

Cititi si Busuiocul: planta aromatica subtila cu puternice beneficii de sanatate

Ingrediente: frunze de busuioc BIOdinamic, certificat Demeter

Brand: LEBENSBAUM

Cod: DR124

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Frunze tocate de busuioc BIO 15g Lebensbaum

Frunze tocate de busuioc BIO 15g Lebensbaum

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: