DR128

Produs nou

Frunze tocate de leustean BIO 15g Lebensbaum

Lei 14.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 13,3 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 12,6 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Frunze tocate de leustean BIO 15g Lebensbaum

In bucataria europeana, leusteanul este printre putinele zarzavaturi si condimente considerate ca putand inlocui sarea, din punctul de vedere al gustului (sarea este contraindicata in multe boli cardiovasculare, digestive sau reno-urinare). In traditia culinara romaneasca, leusteanul este vazut exclusiv ca un ingredient al borsurilor si ciorbelor, insa el poate fi consumat si in supe (ca in Italia), sau in mancarurile cu cartofi (ca in bucataria germana).

Important este, pentru a nu-si pierde proprietatile terapeutice, ca leusteanul BIO Lebensbaum sa fie mancat cat mai putin preparat termic, fiind adaugat dupa ce am gatit hrana, si nu in timp ce este pe foc. Leusteanul BIO Lebensbaum are un continut bogat de uleiuri eterice, contine vitaminele A, B, C. In componenta leusteanul BIO Lebensbaum mai intalnim acizi organici, grasimi si saruri minerale.

Stiati ca … In plus fata de cerintele unei certificari organice, standardele Biodinamice Demeter includ un ansamblu de biodiversitate de 10% din totalul terenului, standarde riguroase de prelucrare care scot in evidenta manipularea minimala a produselor si, probabil cel mai important, certificare agricola totala (spre deosebire de o anumita suprafata sau cultura)? Acesta este cel mai puternic model de agricultura durabila, oferind una dintre cele mai reduse amprente de carbon a oricarei metode agricole. Astazi, Demeter este singura asociatie ecologica constand dintr-o retea de organizatii de certificare individuala in 45 de tari din intreaga lume! Produsele bio care au la baza ingrediente 100% ecologice au pe eticheta lor sigla Demeter.

Cititi si Leusteanul beneficii si proprietati

Ingrediente: leustean biodinamic certificat Demeter

Brand: LEBENSBAUM

Cod: DR128

Reviews

Grade 
2018-05-06
recomandare

Am comandat de mai multe ori de pe acest site - totul a decurs excelent de fiecare data. Va recomand totusi sa faceti cat mai multe promotii, concursuri si sa diversificati cat mai mult gama de produse. Multumesc pt atentiile din colet :)

    Write a review

    Frunze tocate de leustean BIO 15g Lebensbaum

    Frunze tocate de leustean BIO 15g Lebensbaum

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: