DR132

Produs nou

Frunze tocate de patrunjel BIO 15g Lebensbaum

Lei 14.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 13,3 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 12,6 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Frunze tocate de patrunjel BIO 15g Lebensbaum

Una dintre cele mai cunoscute verdeturi, patrunjelul BIO Lebensbaum este un antioxidant, un tonic general si un purificator al organismului. Patrunjelul BIO intareste imunitatea organismului, are un rol important in distrugerea radicalilor liberi, avand proprietati antialergice si antitumorale. Este bogat in vitamina A, vitamina C, vitamina B si E, mangan, fier, fosfor, potasiu, iod, clorofila si magneziu. Continutul de vitamina C din patrunjelul BIO este mai mare de patru ori decat portocala, iar continutul de fier este mai mare decat al spanacului.

Acesta mai contine si un aminoacid care franeaza dezvoltarea tumorilor canceroase si anume histidina. Patrunjelul are efect hidratant, hranitor, stimuleaza sistemul imunitar, imbunatateste capacitatea de asimilare si de sintetizare a substantelor nutritive a majoritatii organelor. Patrunjelul este bogat in clorofila, care are capacitatea de a purifica si de a inhiba raspandirea bacteriilor, ciupercilor si a altor microorganisme. Patrunjelul este una dintre putinele surse naturale de acid alfa-linolenic, un acid gras esential, important. Fluorul se intalneste in abundenta in patrunjel.

Cititi si Patrunjel beneficii. Inhiba cancerul si hepatita, trateaza litiaza renala si biliara

Ingrediente: frunze de patrunjel BIO

Brand: LEBENSBAUM

Cod: DR132

Reviews

Grade 
2017-09-22
nota 10

V-am descoperit de curand si ma bucur foarte mult de bunatatile luate pana acum. De la mic la mare, toata familia noastra foloseste produsele voastre! Asa cum zici mereu: "Sanatate maxima, sa ne auzim cu bine" Valentina :)

    Write a review

    Frunze tocate de patrunjel BIO 15g Lebensbaum

    Frunze tocate de patrunjel BIO 15g Lebensbaum

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: