GA1361

Produs nou

Baharat pentru bucataria araba bio 40g Lebensbaum

Lei 20.5

-5%

Lei 19.5

Pret Redus!

Baharat pentru bucataria araba bio 40g Lebensbaum

Baharat bio Lebensbaum, în germană „condiment”, este omniprezent în bucătăria arabă. O combinație inteligentă pentru care fiecare regiune are propria rețetă. În amestecul de condiment pt bucataria araba Lebensbaum, boiaua și ardeiul îi dau o aromă fructată, în timp ce scorțișoara, cardamomul și cuișoarele au efect incalzitor.

Baharat-ul este folosit la asezonarea carnii de miel, peste, pui, vita si a supelor de tot felul. Uneori este folosit chiar inainte de a servi preparatul, presarat fiind deasupra acestuia, pentru un plus de gust si de aroma. Baharat este un amestec de condimente propriu acestei regiuni, dar raspandit de arabi si in nordul Africii, mai ales in Tunisia. Baharat inseamna „condimente” in limba araba. Termenul provine din sanscrita, din „bharat”, cuvant ce denumeste India, tara care era sursa condimentelor ce compun amestecul.

Stiati ca… Baharat (numit in unele tari din Orientul Apropiat si bokharat), supranumit 7 condimente (la care se adauga boiaua) sau 7 “piperuri”, este insasi esenta pietei de mirodenii din Istanbul. Baharat este echivalentul levantin (arab) al ras el hanout-ului nord african sau garam masala pentru subcontinetul indian. Amestec vital de condimente, baharat inseamna tocmai condiment (bahar), termen care desemna numele vechii Indii, tara din care veneau mirodeniile.

Ingrediente: ardei gras*, coriandru*, scortisoara ceylon*, usturoi*, cardamom*, chimen*, chimion negru*, ienibahar*, nucsoara*, piper*, ardei iute*, cuisoare*. *provin din agricultura ecologica

Alergeni urme: mustar, telina

Cod: GA1361

Brand: LEBENSBAUM

Reviews

Write a review

Baharat pentru bucataria araba bio 40g Lebensbaum

Baharat pentru bucataria araba bio 40g Lebensbaum

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: