GA1367

Produs nou

Amestec de condimente italian bio 35g Lebensbaum

Lei 20.5

-5%

Lei 19.5

Pret Redus!

Amestec de condimente italian bio 35g Lebensbaum

Amestecul din plante italian are o aromă picantă delicată, cu chilli picant și note de usturoi ușoare. Deschideți pachetul și răsfățați-vă cu aroma ultimei vacanțe - sau în așteptarea unui preparat mediteranean

Se foloseste pentru a condimenta legume, unt si carne.

Condimenteaza-ti viata si mancarea prin cateva combinatii pe care le poti pastra mereu la indemana. Fie ca iti place bucataria italiana, fie ca esti fan al gratarelor sau mancarurilor exotice, poti face un aliat de nadejde din amestecurile condimentate Lebensbaum.

Amestec ideal pentru supe, sosuri, salate … si nu numai.Diferenta intre o masa buna si una extraordinara adesea este facuta de ierburile aromatice si de condimente. O cunoastere fundamentala a acestor frumuseti ce amplifica gustul poate eleva chiar si cel mai simplu fel de mancare sau poate adauga o noua dimensiune felului favorit de mancare al familiei, care este gatit adesea.

Stiati ca… Maghiranul are un miros foarte intens si gust condimentat, usor iute si foarte aromat. Aroma maghiranului combina note de pin cu accente citrice, rezultand un gust proaspat.

Uleiurile sale esentiale stimuleaza digestia iar aroma sa speciala il face potrivit pentru mancaruri grase, cu carne de gasca sau rata si pentru aromele puternice de vanat.

Ingrediente: Maghiran, rozmarin, ceapa, cimbru, busuioc, oregano, usturoi, ardei iute. 

100% provin din agricultura ecologica.

Alergeni urme: mustar, telina

Cod: GA1367

Brand: LEBENSBAUM

Reviews

Gradul de multumire 
2023-06-14
Echipa profi si produse excelente

Produse bio foarte bune. Sunt foarte multumita de tot ce am luat de la voi, atat alimente cat si cosmetice. Apreciez informatiile pe care le gasesc pe site, consilierea impecabila si seriozitatea cu care va faceti treaba pana la capat. Preturile sunt decente, gama diversificata si atractiva. Va felicit si va multumesc!

    Write your review!

    Write a review

    Amestec de condimente italian bio 35g Lebensbaum

    Amestec de condimente italian bio 35g Lebensbaum

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: