Categorii

Producători

Lista producatorilor Solgar suplimente naturale

Solgar, infiintata in 1947, este unul dintre liderii mondiali de suplimente nutritive de calitate.

Misiunea Solgar este de a oferi consumatorilor cea mai buna calitate, inovatie, suplimente nutritive bazate pe știință pentru a sustine sanatatea si bunastarea.

Centrul ultramodern de productie Solgar este situat în Leonia, New Jersey, intruneste cele mai înalte standarde din domeniu asigurand un control al calității exceptional.

Tara de provenienta: SUA

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Suplimentele naturale SOLGAR cu 5-10% discount. Suplimente naturale in capsule vegetale pt vegetarieni si vegani

Pe pagina
Numar produse pe pagina
Numar produse pe pagina