RX16

Produs nou

Ulei de masline extravirgin eco 500ml Longevita

Lei 41.5

-5%

Lei 39.4

Pret Redus

Ulei de masline extravirgin eco 500ml Longevita

Koroneiki este unul dintre cele mai vechi soiuri de masline de peste 3000 de ani, originar Koroneiki inseamna cel mai complet ulei de masline. Dealtfel Koroneiki reprezinta un standard mondial in evaluarea oricarui ulei de masline. Maslinele sunt culese manual, presate la rece, uleiul de masline fiind obtinut dintr-o singura recolta. Uleiul de masline Eco Longevita are un gust deosebit de bogat si un continut ridicat de polifenoli si antioxidanti. Uleiului de masline Koroneiki rezistenta foarte mare la oxidare ii confera "viata indelungata" inainte de a incepe sa-si piarda din calitati; Koroneiki are continutul cel mai ridicat de polifenoli, substante care reduc riscul de cancer.

Stiati ca... In timp ce majoritatea uleiurilor de masline extravirgin au in medie un nivel al polifenolilor de 180mg/kg, uleiul obtinut din culturile Koroneiki ajung la nivelul de 600 pana la 800 de mg/kg? Mirosul fin de masline proaspete il recomanda in topul preferintelor bucatarilor fata de mirosul in general puternic al celorlalte tipuri de uleiuri de masline. Culoarea verde translucida fata de culoarea densa maronie.

Ingrediente ulei extravirgin de masline bio

Brand: Longevita BIO Solaris Plant

Cod: RX16

Reviews

Grade 
2017-09-22
nota 10

V-am descoperit de curand si ma bucur foarte mult de bunatatile luate pana acum. De la mic la mare, toata familia noastra foloseste produsele voastre! Asa cum zici mereu: "Sanatate maxima, sa ne auzim cu bine" Valentina :)

  Grade 
  2015-08-04
  Ulei de masline Koroneiki extra vigin din presare la rece, 500 m

  Un produs deosebit pe care il consum cu placere zilnic la salate - in mod special

   Write your review!

   Write a review

   Ulei de masline extravirgin eco 500ml Longevita

   Ulei de masline extravirgin eco 500ml Longevita

   Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

   23 other products in the same category: