BH1035

Produs nou

Orez roșu integral BIO 250g Essential Organic

Lei 20.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 19,5 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 18,5 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Orez roșu integral BIO 250g Essential Organic

Orezul roșu integral este o varietate mai puțin cunoscută însă extrem de nutritivă. Orezul roșu își datorează culoarea faptului că pielea care înconjoară sămânța este menținută, aceasta având un conținut bogat de nutrienți și de fibre.

Originar din Asia, orezul rosu este folosit atat simplu, cat si in amestec cu orezul alb sau brun pentru a da un plus de varietate si culoare. Orezul rosu contine mai multi nutrienti decat orezul alb sau brun.

Stiai ca… Spre deosebire de celelalte varietăți de orez, în orezul roșu se află lignani? Lignanii reprezintă un grup de compuși chimici ce au un rol esențial în toate procesele organismului uman. Acest grup de lignani sunt capabili să prevină apariția cancerului, reglează nivelul hormonal, contribuie la întărirea sistemului imunitar, alături de antioxidanți etc.

În plus, o masă ce conține orez roșu va fi mult mai sățioasă, proteinele conținute contribuind la sporirea nivelului de energie al adulților dar și al copiilor. Benefic atât pentru copii cât și pentru adulți, orezul roșu reprezintă o alegere extrem de sănătoasă care ține obezitatea, dar și alte probleme de sănătate la distanță.

CITITI SI … Beneficiile orezului rosu

Ingrediente: orez rosu integral bio

Cod: BH1035

BrandESSENTIAL BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Orez roșu integral BIO 250g Essential Organic

Orez roșu integral BIO 250g Essential Organic

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: