BH1040

Produs nou

Sare de mare fina neiodata 500g Essential

Lei 12.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 11,9 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 11,3 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Sare de mare fina neiodata 500g Essential

Prin evaporarea apei de mare sărate se obține ceea ce noi numim sare de mare. Este un tip de sare benefic organismului în ciuda tuturor părerilor negative la adresa sării. Organismul are nevoie de sare, așa cum are nevoie de vitamine și alte minerale, însă efectele negative asupra sănătății apar datorită unui anumit tip de sare și anume sarea de masă iodată artificial

Sarea de mare este naturală, sănătoasă, necesară organismului și foarte bună la gust. Ionii negativi din sare în combinație cu apa, ajută la menținerea echilibrului hormonal și la îmbunătățirea reacțiilor chimice din organism.

Sarea de mare este bogată în minerale, în special în sodiu, potasiu, iod, fier, magneziu, zinc. Datorită mineralelor din sarea de mare, aceasta devine baza sănătății sistemului nervos și cardiovascular. Atunci când persoanele renunță la sarea de masă datorită problemelor cardiace, a dereglărilor de tensiune, se renunță defapt la chimicalele care fac rău și suprasolicită organismul, dar privarea organismului de mineralele benefice din sarea naturală nu ajută la îmbunătățirea stării de sănătate.

Sarea de mare ajută la creșterea gradului de asimilare a substanțelor minerale din alimentație, ajută la îndepărtarea toxinelor la nivel celular, regularizează presiunea arterială. Ionii negativi din sarea de mare ajută la stabilizarea bătăilor inimii menținându-i sănătatea. Cantitatea echilibrată de minerale din sarea de mare ajută la creșterea sensibilității insulinei, cu efecte dovedite chiar în cazul bolnavilor de diabet. Sarea de mare dizolvată în apă are efect antihistaminic, prevenind astfel apariția alergiilor. Acest fapt este extrem de important, mai ales în cazul copiilor. Printre alte efecte benefice ale sării de mare se numără îmbunătățirea digestiei, a calității somnului, reglarea nivelului de apă din organism, sănătatea glandei tiroide, calmarea durerile musculare și o bună mineralizare osoasă.

Ingrediente: Sare de mare fina din Portugalia, organic approved (aprobata ca si ingredient in preparatele certificate organic).

100% sare de mare, fara aditivi.

Cod: BH1040

BrandESSENTIAL BIO

Reviews

Grade 
2018-05-05
recomand

Va multumesc pentru promptitudine. Produsul este minunat, va recomand tuturor

    Write a review

    Sare de mare fina neiodata 500g Essential

    Sare de mare fina neiodata 500g Essential

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: