SO312

Produs nou

Seminte de Mustar Negru bio 80g Sonnentor

Lei 15.5

-5%

Lei 14.7

Pret Redus!

Seminte de Mustar Negru bio 80g Sonnentor

Gustul Indiei în casa ta! Seminţele de Muştar Negru sunt indispensabile în mâncăruri orientale precum dhal sau curry. Semintele uscate nu au nici o aroma, dar au un gust puternic dupa ce sunt mestecate. Semintele prajite au miros de nuca.

Mustarul negru are seminte sferice, cu culoarea variind intre maro-inchis si negru, insa mai mici si cu gust mai pregnant decat mustarul alb. Mustarul negru nu poate fi recoltat mecanic, ceea ce creste dramatic costurile de recoltare. De aceea el este prezent doar in tarile in care forta de munca este ieftina.

Iuteala semintelor de mustar este complet distrusa la gatit, si de aceea semintele trebuiesc adaugate cat de tarziu posibil in cazul in care se doreste un gust iute. In India semintele de mustar negru sunt adesea prajite in putin ulei, sub capac, pentru a nu se pierde aromele. Aceasta procedura schimba complet caracterul semintelor: nu mai sunt iuti, ci au un gust interesant, asemanator pe undeva nucii. Aroma si gustul sau sunt populare mai ales in sudul Indiei, unde mustarul negru este prajit in unt, ca sa se obtina un unt aromat, numit “tadka”.

Semintele de mustar negru sunt, de asemenea, un ingredient in amestecul de condimente bengalez “panch phoron” si in amestecul sud indian “sambaar podi”.

Ingrediente: 100% seminţe de muştar negru BIO (brassica nigra)

Cod: SO312

Brand: SONNENTOR

Reviews

Write a review

Seminte de Mustar Negru bio 80g Sonnentor

Seminte de Mustar Negru bio 80g Sonnentor

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: