Categorii

Producători

Lista producatorilor Love Beauty and Planet

Love Beauty & Planet, care abordeaza frumusetea intr-o maniera holistica, vegana si sustenabila. Love Beauty & Planet isi propune sa creeze o miscare prin care fiecare dintre noi, prin actiuni mici denumite #smallactsoflove, poate contribui la binele planetei.

Love Beauty & Planet s-a nascut din dorinta de a oferi fiecaruia dintre noi posibilitatea de a darui un strop de iubire planetei. Este o calatorie pe care brandul o intreprinde incontinuu pentru a inspira oamenii, astfel incat orice actiune pe care acestia o realizeaza, chiar daca se rezuma la procesul de infrumusetare, sa insemne automat si un ajutor acordat planetei. Misiunea principala a brandului este aceea de a te incuraja sa arati bine in timp ce faci bine.

Love Beauty and Planet se diferentiaza prin Ingrediente de origine naturala, 100% vegane, fara parabeni, silicon sau coloranti; Formule ce contin ulei sau apa de nuca de cocos organice; Parfumuri exceptionale cu uleiuri esentiale provenite din surse etice; Formule biodegradabile; Flacoane din plastic 100% reciclat, complet reciclabile (inclusiv etichetele).

Toate formulele Love Beauty and Planet sunt extraordinare si abundă în cele mai rafinate ingrediente naturale ale planetei, pe care le obținem din surse durabile, din mici ferme din întreaga lume, de la mlaștinile din Australia până la câmpiile din Franța.

Portofoliul Love Beauty & Planet cuprinde produse pentru ingrijirea parului (sampon, balsam, sampon uscat, masca), produse pentru curatarea si ingrijirea pielii (gel de dus, lotiune pentru corp), declinate in cinci colectii.

Pentru Love Beauty & Planet, a iubi planeta înseamnă a avea grijă de toate ființele care o împart. Din acest motiv, produsele Love Beauty and Planet nu sunt niciodată testate pe animale. Sunt certificați în mod independent ca fiind „cruelty-free” și „vegan” de către PETA și certificați „vegan” de către Vegan Action, iar acesta este un lucru de care suntem extrem de mândri.

Love Beauty and Planet a pornit cu un singur scop...

...pentru a te face și mai frumoasă și pentru a dărui puțină iubire planetei. Vrem să contribuim pozitiv în a avea o planetă mai fericită și mai puține deșeuri, cu fiecare duș. Abordarea noastră este holistică, cuprinzând întregul ciclu de viață al produsului și dincolo de acesta. Am ales cu grijă ingredientele, ambalajul produselor și parteneriatele sociale. O numim călătoria noastră entuziastă de #smallactsoflove și ne aflăm abia la început

Frumusețe ambalată în recipiente reciclate 100%. Dacă te întrebi de ce recipientele noastre nu sunt 100% transparente, este deoarece conțin plastic reciclat și sunt reciclabile 100%! Uneori, plasticul reciclat pe care îl folosim colorează ușor recipientele, dar merită!

Numar produse pe pagina
Numar produse pe pagina