DR221

Produs nou

Cafea macinata Gourmet Classic BIO 500g Lebensbaum

Lei 55.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 52,7 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 50 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Cafea macinata Gourmet Classic BIO 500g Lebensbaum

Lebensbaum - Copacul Vietii ... probabil cu cea mai sanatoasa dintre cafele! O cafea exceptionala, de inalta tinuta careia nu-i sta prea bine in rafturile supermarket-urilor dar se simte in largul ei garnisind boutique-urile si cafenelele indreptate  catre multa calitate si mai putin marketing. Dulapiorul Dumneavoastra de cafea sau coloniale tanjeste dupa ea! In nici o varianta, ea nu va va dezamagi! Dedicata exclusiv finilor degustatori si fiind total lipsita de adaosuri potentatoare si conservanti de aroma, ea este intru totul certificata Bio si obtinuta numai prin comert Fair Trade...

Bio Lebensbaum Cafea macinata Gourmet Classic este sanatoasa cu un gust aromat si extrem de echilibrata. 100% Bio-Arabica! In constructia ei am folosit exclusiv boabe de Arabica Bio, culese manual din podisurile inalte din Mexic, Peru si Uganda. Acolo, in asa numitele "Paduri de Cafea", protejate de umbra copacilor, boabele se coc incet si-si dezvolta astfel intreaga aroma unica. Alegem la fata locului doar boabele de calitate desavarsita. Tot acolo ne convingem de munca excelenta a furnizorilor nostri cu care, in sensul filosofiei Lebensbaum, incheiem parteneriatele echitabile si de lunga durata. Acestea dealtfel, formeaza baza legaturii responsabile dintre Om si Natura.

Ideala pentru Expresor, Filtru de cafea si Presa franceza. Gust mediu. Aroma este echilibrata si se potriveste de minune pentru cafeaua clasica si Café Crema.

Ingrediente: cafea 100% Bio-Arabica de cea mai inalta calitate, culeasa manual din asa numitele “Paduri de Cafea” de pe platouri inalte din Mexic, Peru si Uganda. Prajita si finisata in Germania doar intr-un singur Prajitor cu Tambur al unei mici prajitorii ce are o experienta de peste 75 de ani in finisarea sortimentelor nobile de cafea.

Brand: LEBENSBAUM

Cod: DR221

Reviews

Grade 
2019-07-05
ne place BIO

Recomand cu mare drag produsele Biorganicbubu - gama f variata. Noua ne plac foarte mult. Multumesc pt surprizele din colet si pt sapunel

  Grade 
  2018-04-11
  recomand

  Livrare prompta. Calitate produse foarte buna

   Write a review

   Cafea macinata Gourmet Classic BIO 500g Lebensbaum

   Cafea macinata Gourmet Classic BIO 500g Lebensbaum

   Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

   18 other products in the same category: