DR234

Produs nou

Cafe Dia BIO 500g Lebensbaum

Lei 49.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 46,6 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 44,1 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Cafe Dia BIO 500g Lebensbaum

Lebensbaum - Copacul Vietii ... probabil cu cea mai sanatoasa dintre cafele! O cafea exceptionala, de inalta tinuta careia nu-i sta prea bine in rafturile supermarket-urilor dar se simte in largul ei garnisind boutique-urile si cafenelele indreptate  catre multa calitate si mai putin marketing. Dulapiorul Dumneavoastra de cafea sau coloniale tanjeste dupa ea! In nici o varianta, ea nu va va dezamagi! Dedicata exclusiv finilor degustatori si fiind total lipsita de adaosuri potentatoare si conservanti de aroma, ea este intru totul certificata Bio si obtinuta numai prin comert Fair Trade...

BIO Lebensbaum Cafea macinata Dia pentru Expresor. Sanatoasa si cu un amestec elegant de arome fine. In constructia ei am folosit exclusiv boabe de Arabica Bio si Robusta, culese manual din podisurile inalte (peste 1000m) din Mexic, Peru si Sudul Indiei. Acolo, in asa numitele "Paduri de Cafea", protejate de umbra copacilor, boabele se coc incet si-si dezvolta astfel intreaga aroma unica. Alegem la fata locului doar boabele de calitate desavarsita. Tot acolo ne convingem de munca excelenta a furnizorilor nostri cu care, in sensul filosofiei Lebensbaum, incheiem parteneriatele echitabile si de lunga durata. Acestea dealtfel, formeaza baza legaturii responsabile dintre Om si Natura.

Ingrediente: 100% boabe macinate de Cafea Arabica si Robusta culese manual de pe Culturi Agricole Certificate Organic. Prajita si finisata in Germania doar intr-un singur Prajitor cu Tambur al unei mici prajitorii ce are o experienta de peste 75 de ani in finisarea sortimentelor nobile de cafea.

Brand: LEBENSBAUM

Cod: DR234

Reviews

Grade 
2018-01-13
Foarte multumita

Am primit pachetul.Totul este ok! Mulțumesc!!! Recomand cu încredere!

  Grade 
  2015-08-15
  Cafea macinata Dia BIO, 500 g

  O cafea excelenta cu gust si aroma puternice. O recomand

   Write a review

   Cafe Dia BIO 500g Lebensbaum

   Cafe Dia BIO 500g Lebensbaum

   Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

   18 other products in the same category: