DR237

Produs nou

Cafea macinata Espresso Minero BIO 250g Lebensbaum

Lei 33.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 31,4 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 29,7 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Cafea macinata Espresso Minero BIO 250g Lebensbaum

Lebensbaum - Copacul Vietii ... probabil cu cea mai sanatoasa dintre cafele! O cafea exceptionala, de inalta tinuta careia nu-i sta prea bine in rafturile supermarket-urilor  dar se simte in largul ei garnisind boutique-urile si cafenelele indreptate  catre multa calitate si mai putin marketing. Dulapiorul Dumneavoastra de cafea sau coloniale tanjeste dupa ea! In nici o varianta, ea nu va va dezamagi! Dedicata exclusiv finilor degustatori si fiind total lipsita de adaosuri potentatoare si conservanti de aroma, ea este intru totul certificata Bio si obtinuta numai prin comert Fair Trade...

BIO Lebensbaum Cafea macinata pentru Expresor Expresso Minero. Sanatoasa si cu un amestec elegant de arome fine. Bio Arabica Robusta! In constructia ei am folosit boabe de Arabica Bio si Robusta, culese manual din podisurile inalte (peste 1000m) din Mexic, Peru si Uganda. Acolo, in asa numitele "Paduri de Cafea", protejate de umbra copacilor, boabele se coc incet si-si dezvolta astfel intreaga aroma unica. Alegem la fata locului doar boabele de calitate desavarsita. Tot acolo ne convingem de munca excelenta a furnizorilor nostri cu care, in sensul filosofiei Lebensbaum, incheiem parteneriatele echitabile si de lunga durata. Acestea dealtfel, formeaza baza legaturii responsabile dintre Om si Natura. Ideala pentru toate tipurile de Expresor si Automate de Cafea. Gust aromat.

Ingrediente: cafea macinata din boabe Bio-Arabica Robusta de cea mai inalta calitate, culeasa manual din asa numitele “Paduri de Cafea” de pe platouri inalte din Mexic, Peru si Uganda. Prajita si finisata in Germania doar intr-un singur Prajitor cu Tambur al unei mici prajitorii ce are o experienta de peste 75 de ani in finisarea sortimentelor nobile de cafea.

Brand: LEBENSBAUM

Cod: DR237

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Cafea macinata Espresso Minero BIO 250g Lebensbaum

Cafea macinata Espresso Minero BIO 250g Lebensbaum

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

6 other products in the same category: