DR248

Produs nou

Piure de Catina Alba Neindulcita cu 500 mg Vitamina C la 100ml Rabenhorst 500ml

Lei 52.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 49,4 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 46,8 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Piure de Catina Alba Neindulcita cu 500 mg Vitamina C la 100ml Rabenhorst 500ml

Rabenhorst - Sucuri Bio si Dietetice cu inalt continut micronutritional si produse la cele mai inalte standarde de calitate germane. Notificate de Ministerul Sanatatii din Romania. Piure de Catina Neindulcit indicat si in diabet. 99% fruct zdrobit, completat cu pulbere de Acerola (cireasa de Anttile). Fara adaos de zahar! Gustul fin al catinei albe este condimentat de nota gustativa aparte, distincta si suava a cireselor anttileze. Rasfatati-va organismul cu aceasta sursa majora de vitamina C naturala. Sa nu va lipseasca niciodata daca sunteti o persoana foarte activa fizic sau intelectual, sunteti fumator activ sau pasiv, aveti tendinta la cresterea colesterolului sau lucrati in conditii toxice sau de stress. Vitamina C joaca roluri vitale. Implicarea sa in importante procese biologice responsabile de mentinerea tineretii si vigorii organismului precum si a sanatatii celulare o fac indispensabila.

Utilizare: 30 pana la 50ml (3 - 5 linguri) pe zi. Aceasta cantitate asigura pe langa alti compusi fitonutritionali activi adusi de Catina Alba si un supliment zilnic de Vitamina C de 250 respectiv 415% din D.Z.R. Agitati inainte de fiecare utilizare! Serviti, insurubati capacul si pastrati doar la frigider! Turbiditatile sunt insemnele calitatii. Se datoreaza imbutelierii imediat dupa presarea la rece, procedeu urmarit indeaproape de Casa Rabenhorst.

Stiai ca... fructul de catina contine de doua ori mai multa vitamina C decat macesul si de 10 ori mai mult decat citricele? Mai mult, tinem cont de faptul ca fructele mai au in compozitie cantitati impresionante de vitamina A, vitamina E, carotenoizi si flavonoizi, betacaroten, calciu, magneziu, sodiu, fier si tot complexul de vitamine B.

Ingrediente: pulpa de fruct de Catina Alba presata si mixata la rece, pulbere din pulpa de Acerola (cireasa de Anttile).  Vitamina C in cantitate de 500mg la 100ml este eminamente naturala provenind parte din catina dar cel mai mult din Ciresele de Antile. Sticla este speciala si protejeaza micronutrientii impotriva ultravioletelor!

Brand: RABENHORST

Cod: DR248

Reviews

Grade 
2018-03-02
echipa profi / produse de calitate

Recomand Biorganicbubu pentru produsele de o calitate exceptionala si profesionalismul celor implicati. Va multumesc pentru ca existati si transmiteti informatii pretioase pt noi toti. Succes pe mai departe

    Write a review

    Piure de Catina Alba Neindulcita cu 500 mg Vitamina C la 100ml Rabenhorst 500ml

    Piure de Catina Alba Neindulcita cu 500 mg Vitamina C la 100ml Rabenhorst 500ml

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    27 other products in the same category: