RX908

Produs nou

Vitamina D3 1000iu 100 capsule moi Solgar

Lei 77.0

-5%

Lei 73.2

Pret Redus!

Vitamina D3 1000iu 100 capsule moi Solgar

Forma activă a vitaminei D3 are un rol în activarea a unui număr mare de procese biologice importante, cum ar fi mobilizarea calciului și fosforului din țesutul osos, stimularea formării și a depunerii în oase a fosfatului de calciu, absorbția calciului și fosforului din alimentație, în funcționarea glandelor tiroide și paratiroide, funcționarea sistemului nervos și a celui imunitar.

Este considerată de asemenea deosebit de utilă în combaterea simptomelor osteoporozei.

Per ansamblu, vitamina D3:
• Contribuie la absorbția de calciu și fosfor a oaselor
• Sporește nivelul de calciu din sânge
• Contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar
• Contribuie la sănătatea oaselor, mușchilor și dinților, ajutând la dezvoltarea și menținerea metabolismului normal al calciului si al fosforului
• Contribuie la funcționarea corespunzătoare a glandei tiroide și a sistemului nervos

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsulă moale pe zi, preferabil în timpul mesei

Fiecare capsulă moale asigură: Vitamina D3 (1000 UI, din ulei de ficat de pește și colecalciferol) 25 µg

Ingrediente / capsulă: ulei de șofrănel (emulsifiant); gelatină, glicerină vegetală/ulei de palmier și de nucă de cocos (capsulă), ulei de pește (furnizând 1000 UI / 25 μg vitamina D3 sub formă de colecalciferol, 500% VNR).

Nu conține zahăr, sare, amidon, porumb, drojdie, grâu, soia, gluten, lactoză, conservanți, arome sau coloranți artificiali. Trebuie acordată atenție în cazul persoanelor sub tratament cu medicamente anticoagulante, dat fiind faptul că utilizarea concomitentă ar trebui evitată.

Contraindicatii: Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs.

Aleg SOLGAR deoarece: Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

- Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

- Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

- Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

- Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

- Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

- Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

- Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

- Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

- Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

- Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Cod: RX908

Brand: SOLGAR

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

Gradul de multumire 
2022-08-25
foarte ok

Recomand cu mare drag Biorganicbubu! Sunt foarte multumita de produsele achizitionate!

    Gradul de multumire 
    2019-01-10
    incantare

    produsele sunt de calitate !mulțumim !

      Write your review!

      Write a review

      Vitamina D3 1000iu 100 capsule moi Solgar

      Vitamina D3 1000iu 100 capsule moi Solgar

      Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

      30 other products in the same category: