DR277

Produs nou

OPTIM D3 VEGAN Picaturi Uleioase 20ml

Lei 108.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 102,6 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 97,5 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

OPTIM D3 VEGAN Picaturi Uleioase 20ml

100% Vegan. Solutie uleioasa. Vitamina D3 este de origine vegetala fiind obtinuta din licheni proaspeti, recoltati in Canada.

Ce este Optim D3 – picaturi uleioase? Este un supliment alimentar micronutrițional destinat echilibrării nutriționale a organismului. Optim D3 este bogat în vitamina D3 naturală, eminamente de origine vegetală, extrasă din lichenii proaspeți recoltați în Canada.

Optim D3 este perfect adaptat veganilor și vegetarienilor precum și tuturor acelora care preferă suplimentele alimentare de origine vegetală. Oricare celulă, țesut sau sistem de țesuturi care formează organele are nevoie de anumite concentrații de micronutrienți specifici. Numai asigurând un aport micronutrițional cît mai apropiat de cel fiziologic vom obține acel mediu intern necesar funcționării optime și capacității crescute de a se opune agenților interni sau externi care încearcă permanent să le destabilizeze. O astfel de structură, bine echilibrată din punct de vedere micronutrițional, va avea o viață mai lungă și o funcționare optimă, creeînd premizele unui răspuns mai bun la tratamentele medicale, dacă acestea sunt necesare.

Ce conține Optim D3 – picaturi uleioase?

Ingrediente pentru 1 picatura: Extract din ulei de Nuca de Cocos – Cocos nucifera L. (Trigliceride cu Catena Medie), vitamina D3 – colecalciferol - 12,5μg (500ui/IE) – 250%VNR*, antioxidant –D-alfa-tocoferol. (*VNR = Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2012).

Care sunt rolurile acestui micronutrient?

Micronutrienții îndeplinesc funcții multiple în organism și-de regulă -nu pot fi sintetizați de acesta. De aceea trebuiesc aduși din exterior prin alimente variate și de bună calitate, suplimente alimentare sau medicamente. Vitamina D poate fi insa sintetizata in organism daca acesta este expus regular la soarele diminetii un timp indeajuns de mult. In lipsa acestei expuneri, organismul va fi tributar alimentației sau suplimentării alimentare. Medicul, farmacistul sau dieteticianul/nutriționistul pot explica rolul și funcțiile particulare ale colecalciferolului dar trebuie sa stiti ca el este precursorul unui compus extrem de important, calcitriolul, care indeplinește diverse funcții la nivelul întregului organism. Astfel: Vitamina D (Vitamina D3) contribuie la:

■Absorbția/ utilizarea normală a calciului și fosforului.

■Menținerea concentrațiilor normale de calciu în sange.

■Menținerea sănătății sistemului osos.

■Menținerea funcționalității normale a sistemului muscular.

■Mentinerea sănătății dinților.

■Funcționarea normală asistemului imunitar.

■Procesul de diviziune celulară.

Informații nutriționale / 100 g: valoare energetica 3761Kj (900Kcal); grasimi 100g, glucide 0g, proteine 0g, sare 0g. 1 picatura contine12,5μg Vitamina D3 (500ui/IE) –250%VNR*. 2 picaturi contin 25μg Vitamina D3 (1000ui/IE) –500%VNR*. (*Valoarea Nutritionala de Referinta)

Cine și când poate utiliza Optim D3?

Este destinat atât adulților, cât și copiilor care prezintă tulburări sau tendința către tulburări ale metabolismului glucidelor și a celorlalte metabolisme interconectate.

Cum se utilizeaza Optim D3 – picaturi uleioase?

Copiii de pana la 10 ani inclusiv: câte 1 picatura /zi. Copiii mai mari și adulții: câte 2 picaturi /zi.

A nu se depăși dozele recomandate! Femeile însarcinate și cele care alăptează sunt sfătuite să ceară părerea medicului sau farmacistului pentru o recomandare de dozare cat mai apropiată de necesitățile perioadei speciale pe care o traversează. In cadrul anumitor regimuri igieno-dietetice medicul sau dieteticianul/ nutriționistul – în funcție de propria sa experiență - poate să indice o utilizare constantă de doze mai mari pentru perioade definite de timp. Respectați-i indicațiile! Atât timp cât nu se depășește cantitatea recomandată, preparatul poate fi utilizat timp îndelungat fără efecte secundare.

Precauții

A nu se depăși dozele recomandate! Acest preparat nu înlocuiește un regim alimentar variat și nu poate fi considerat o sursă unică de hrană! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Contraindicații

Hipersensibilitatea la unul dintre ingrediente. Dacă consumul acestui produs provoaca fenomene neplacute suspendați-l și adresați-vă medicului sau farmacistului.

Condiții de păstrare: în flaconul original, bine închis, la loc uscat și temperatura camerei. La temperaturi sub 15°C uleiul de cocos se poate solidifica insa acest fenomen nu are repercursiuni asupra calitatii produsului

Cod: DR277

Brand: LABORATOIRE OPTIM - BELGIA

Reviews

Grade 
2019-01-10
incantare

produsele sunt de calitate !mulțumim !

    Write a review

    OPTIM D3 VEGAN Picaturi Uleioase 20ml

    OPTIM D3 VEGAN Picaturi Uleioase 20ml

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: