BM345

Produs nou

Detergent lichid pentru lana si rufe delicate bio 1000ml Ekos

Lei 38.0

-5%

Lei 36.1

Pret Redus!

Detergent lichid pentru lana si rufe delicate bio 1000ml Ekos

Detergent lichid ecologic pentru spalare manuala si la masina de spalat rufe automata, pentru lana si rufe delicate, certificat de ICEA in categoria produsele de curatare eco.

Parfumat cu ulei esential de lavanda. Formula contine ulei de arbore de ceai, cu o actiune de dezinfectare asupra hainelor.

Detergent de rufe specific pentru spalarea hainelor delicate si de lana, potrivit atat pentru spalarea manuala cat si la masina. Produsul este formulat cu materii prime provenite din surse naturale, pentru a garanta protectia sanatatii persoanei care il foloseste. Reducerea impactului asupra mediului a fost calculată folosind metoda Volumului Critic de Diluție, care ia în considerare biodegradabilitatea și toxicitatea formulării pe sistemele acvatice naturale.

Produsul nu conține parfumuri sintetice, coloranți, SLES, EDTA, clor izotiazolinonă, înălbitori optici și substanțe de origine animală.

Caracteristici și proprietăți

- Cu Ulei esential de lavandă

- Pentru aproximativ 30 de spălări

- Contine 99% ingrediente naturale

- Ambalaj realizat cu 75% plastic reciclat.
- Valori ale nichelului, cromului și cobaltului < 0,00004%.
- Testat dermatologic in conditii de utilizare.
- Biodegradabil.
- Miros de lavandă din uleiuri esențiale.

Acest detergent lichid este special conceput pentru splalarea rufelor de lână și delicate. Cu 99% din ingrediente de origine naturala, detergentul are grija de rufele tale, fara a stresa fibrele si respectand mediul inconjurator. Uleiurile esențiale naturale oferă și un miros plăcut de lavandă care persistă mult timp.

Cum se utilizează:

- Spălare automata la mașină: utilizați doza indicată pentru 2,5 kg de rufe și selectați un program de spălare special pentru lână și articole delicate. Umpleți coșul doar 2/3.

- Spălare manuală: dizolvați doza indicată în apă rece sau călduță (30 °C - max. 40 °C). Lăsați rufele la inmuiat aproximativ 10 minute și apăsați ușor cu mâinile. Apoi clătiți și uscați departe de surse de căldură.

Doze recomandate: pentru 2.5 kg de rufe sau 10 litri de apa:

Duritatea apei ('F)

Dulce (0' - 15')

Medie ( 15'-25')

Dura - mai mare de 25'

Cantitatea de detergent

25 ml

33 ml

45 ml

1 dop corespunde cu 25ml de produs.

Proprietățile produsului: Biodegradabil, Testat dermatologic, Testat pentru continutul de Nichel, Crom si Cobalt cu valori mai mici de 0.00004%.

Produs Vegan.

Se recomanda pastrarea intr-un ambient temperat, iar inainte de utilizare flaconul se va agita, deoarece este concentrat si bogat in ingrediente de origine egetala, care pot in timp se pot separara.

Certificari: Produsul este conform cu normele ICEA privind detergentii ecologici. Formula, ambalajul, biodegrabilitatea si etichetarea sunt supuse controlului anual efectuat de ICEA. Produs certificat ICEA ECODETERGENZA N. 001 EC 008. 

Flaconul Pierpaoli Ekos este realizat din 75% plastic reciclat.

Ambalaj 100% din platic reciclat.

INCI: Apa (Water), Sodium Coceth Sulfate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Chloride, Potassium Rapeseedate*, Cocamidopropyl Betaine, Trisodium Dicarboxymethyl Alaninate, Potassium Cocoate, Potassium Olivate*, Lavandula Hybrida Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Linalool.

*Tensioactiv pe baza de ulei ecoologic

Lista ingredietelor poate varia, va rugam sa cititi eticheta produsului inainte de utilizare.

Compozitie chimica (Reg. CE 648/2004 si succesivele modificari). Intre 5-15% Tensioactivi Anionici, <5% Surfactanti non ionic , Surfactanti Antoferi, Sapunuri. Alte componente: Parfum (Lavandula Hybrida Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil), Limonene, Linalool. 

Cod: BM345

Brand: EKOS BIO

Reviews

Gradul de multumire 
2016-09-02
imi place

Prima impresie: site ingrijit, consiliere foarte buna, produse de calitate, preturi decente si servicii rapide. Am ajuns pe site-ul dvs la recomandarea unei prietene si imi place ce am gasit aici: o echipa profi cu deschidere catre clienti. Va felicit si voi reveni cu drag

    Write your review!

    Write a review

    Detergent lichid pentru lana si rufe delicate bio 1000ml Ekos

    Detergent lichid pentru lana si rufe delicate bio 1000ml Ekos

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: